Kaupallinen Chief Digital Officer (CDO)

Oletko etsimämme Chief Digital Officer?

Haemme kaupallista digijohtajaa (CDO) toteuttamaan ja viemään läpi strategiamme mukaista liiketoiminnan kannattavaa kasvua yhdessä tiimin kanssa. Tule mukaan kasvavaan joukkoomme uudistamaan energiatoimialaa ja mahdollistamaan asiakkaillemme kestävä tulevaisuus. Työskennellä voit mistä päin Suomea tahansa.

Kaupallinen CDO ja johtoryhmän jäsen

Väreen CDO vastaa digitaalisesta myynnistä ja asiakaskokemuksesta sekä verkkokaupan optimoinnista alusta loppuun saakka kasvua rajoittavia tekijöitä raivaten. Kykenet työskentelemään ketterästi myös konepellin alla nostaen digitaalisen myyntikoneistomme seuraavalle tasolle. Saat käsiisi koko toimialan ylivoimaisesti arvostetuimman mobiilisovelluksen ja vastaat sen etumatkan kasvattamisesta mm. luomalla uusia integraatiota ja tekemällä datan avulla uusia, skaalautuvia palveluita.

Data-arkkitehtuurin ja Väreen ICT-kokonaisuuden ylläpito ja kehittäminen kuuluvat tontillesi myös. Nopea palveluiden kehittäminen on intohimosi ja kasvuhakkerointi on sinulle tuttu ajattelu- ja toteutustapa. Olet kunnianhimoinen tulosten suhteen ja kokeilet rohkeasti uusia ideoita. Johdat systemaattista datan keräämistä, analysointia ja hyödyntämistä myynnin, markkinoinnin ja palvelukehityksen tukena.

Hands-on-valmius ja -kyky ovat ehdottomia edellytyksiä, koska meillä johtajatkin tekevät strategisen visioinnin lisäksi käytännön töitä. CDO on johtoryhmärooli, joten johdat monipuolista ja verkottunutta kokonaisuutta sisäisine ja ulkoistettuine tiimeineen, ja raportoit toimitusjohtajalle.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Verkkokaupan rakentaminen ja optimointi
 • Digitaalinen myynti
 • Mobiilipalveluiden kehittäminen
 • Integraatiot ja datapalvelut
 • Tiimien johtaminen
 • Kasvuajattelu ja tiedolla johtaminen
 • Dataperusteinen, nopeatempoinen testaaminen
 • Data-arkkitehtuuri ja -strategia
 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Lisäksi eduksesi on:

 • Tiimityö
 • Innostaminen
 • Osallistaminen
 • Ideointikyky

Kyky ajatella asiakkaan näkökulmasta on onnistumisen edellytys. Energia-alan kokemus ei ole edellytys, mutta se ei välttämättä paljoa haittaa. Sen sijaan syttyminen dataperusteisesta digitaalisen kasvun luomisesta on välttämättömyys.

Haku päättyy 5.12.2021. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.  Kyseessä on vakituinen työ, jota voit tehdä mistä päin Suomea tahansa.

Hae tehtävään 👉 täällä: Kaupallinen CDO

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Juha Keski-Karhu, LinkedIn:ssa milloin vain, tai puhelimitse puh. 044 723 7150: 25.11. klo 12–14 ja 29.11. klo 14–16.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Väre Oy

Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Varmistamassa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa.

Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös digitaalisia ja ympäristöystävällisempiä palveluita. Tuskin kuitenkaan tulemme pitämään siitä sen suurempaa meteliä. Vaikka kestävästä kehityksestä puhuminen on trendikästä, meille se on itsestäänselvyys.

Yhden asian haluamme kuitenkin sanoa tässä ja nyt: Väreen kanssa sähköstä sopiminen hoituu aina selkokielisesti ja läpinäkyvästi. Jos emme jotain tiedä, kysymme. Ja yhdessä päädymme juuri sinulle parhaaseen ratkaisuun – ei enempää eikä vähempää.

Me Väreellä käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!