Kaupallinen kohtaaja (Tampere, Helsinki, Pori, Oulu, Turku)

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimatta.* Oikeissa yrityksissä tässä tehtävässä toimisi kaupallinen johtaja. Meillä ei ole hienoja titteleitä, mutta tämä kaupallisen kohtaajan työnkuva meillä on. Jos ajatuksemmekin kohtaavat, hae harvinaisen hauskaan hommaan. 

Mikä homma?

Kauppa käy ja mitalikahveja kaadetaan. Yhä useampi edelläkäyvä asiakas haluaa tehdä kanssamme huomisen hooärrää. Kestävän kasvun tiellä etsimme kaupallista kohtaajaa osaksi Integratan Kauppaamoa ja johtosolua.

Kauppaamomme koostuu uusmyynnin sekä brändi- ja digimarkkinoinnin asiantuntijoista ja asiakasliimoista. Johtosolussa vaikuttavat vaikuttavat vaikuttajat, kuten Integratan perustajat sekä HR-alan asiantuntijat. Usko tai älä, apunamme on muitakin päteviä ihmisiä, kuten Neuvonantolautakunta.

Tulet täysivaltaiseksi (ja toivon mukaan myös -päiseksi) kaupallisen tietotaidon toimeenpanijaksi tähän tiimiin ja tehtävään. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Työnkuvaasi kuuluu ensi vaiheessa:

  • Kauppaamon kohtaaminen ja uusmyyntikoneiston haltuunotto
  • myyntiprosessin, B2B-digimyynnin ja myynnillisen markkinoinnin automaation kehitys 
  • kasvun virittäminen, asiakkuuksien kasvattaminen ja asiakaskokemuksen johtaminen.

Liian helppoja hommia? Kakkosvaiheessa voidaan panna vielä päälle hinnoittelustrategiat, kumppanisopimukset, palvelupaketti ja käteen kokonainen tuotesalkku.

Tehtävässä sinua tukee koko 160-päinen integratalaisten asiantuntijoiden joukko kaikkiaan viidellä paikkakunnalla: Tampereella, Helsingissä, Porissa, Oulussa ja Turussa.

Silloin tällöin työ edellyttää myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä integratalaista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Etsimme ihmistä, jonka kanssa kohtaavat paitsi huumorintaju, myös kaupallinen kokemus ja näkemys. Koet siis olevasi kokenut. Kivojen kaskujen sijaan viljelet virkkuja ideoita HR-asiantuntijapalveluiden kestävään kaupalliseen sukseeseen. Kykysi saada ihmiset innostumaan uudesta on ylivertainen. Puhut kaupallista kieltäkin kuin yksisarvinen (mutta et droppaa tai drippaa työksesi ammattislangia – tai muitakaan mitäänsanomattomia sanoja).

Luot lisäarvoa asiakkaiden suuntaan. Tutkit markkinaa, tuet tiimiä ja tunnet automaation mahdollisuudet myynnillisessä markkinoinnissa. Kaupallista tulokulmaasi tukevat omissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissään oikeat osaajat.

Olet aidosti verkostoitunut, mikä näkyy kohtaamisissasi, niin verkossa kuin ilmielävänäkin. Sinusta puhutaan pelkkää hyvää, etkä pelkää olla palvelupaketin pää. 

Englannin kielen taitoakin täällä toisinaan tarvitaan. Huono huumorintaju ei ole issue.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tässä tehtävässä saat kaupallisen näkemyksesi ja kestävän kasvun kohtaamaan; todennat taitosi ja teet koko toimialan tulevaisuuteen tähtääviä tekoja.

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Keskitymme huonojen läppien lisäksi integratalaisten hyvinvointiin. Pidämme huolta ihmisistä, ja he pitävät huolta asiakkaistamme. Asiakas on yksi meistä. Tämä tavallisen työelämän kapinallisuus on tehnyt meistä mm. yhden Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Haluat jo hakea. Mutta lukaisethan vielä nämä(kin)

Näin haet integratalaiseksi

Mahdollisuutesi päästä tekemään huomisen HR:ää tuli tänään!

Tutustu Jakamossa jakamiimme jorinoihin, Linkkarissa ihmisiimme, Instagramissa yrityskulttuuriimme, TikTokissa rekrytiimiimme ja Spotifyssa podcasteihimme. Ja katso myös kuvat. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 12.12.2021 klo 23:59 mennessä.

Palkkahaitari tehtävään on kaikkea kaupparatsun ja yksisarvisen väliltä, riippuen hakijan huumorintajusta (vitsi!), osaamisesta sekä kokemusvuosista. Jotta polkumme kuitenkin kohtaisivat, tiputamme tähän alustavasti ~5 000–8 000 €. Jos ilmeesi on ’tonnin seteli’, kerrottakoon, että tehtävään on mahdollista mukauttaa motivoivia palkitsemismalleja. 

Sinun on tarkoitus startata työskentely alkuvuodesta 2022. Palkkapussin startista taas emme mene ikinä takuuseen…

Haastattele meitä!

Voit haastatella meitä osoitteessa rekry@integrata.fi tai WhatsAppissa, 050 531 8580.

Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaavat tarvittaessa Eveliina Tuokkola, eveliina.tuokkola@integrata.fi, 0400 496 484 tai Erika Kuusimäki, erika.kuusimaki@integrata.fi, 040 820 9254.


* Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Avainsanat: kaupallinen johtaja

 

Haku alkaa ja päättyy

Integrata

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan kokonaispalvelua. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Tutustu rekrytiimiimme myös TikTokissa!

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!