Kaupallinen suunnittelija / Commercial analyst

OnniBus on Suomen kaukobussiliikenteen markkinajohtaja, joka kahdella tuotteellaan, OnniBus.com ja OnniBus FLEX, tarjoaa maanlaajuisen reittiverkoston. Innovatiivisena ja dynaamisena yrityksenä OnniBus on tehnyt poikkeuksellista kasvutarinaa ja muutosta tavoitteenaan tulla asiakkaiden ensisijaiseksi valinnaksi matkustaa Suomessa. Liiketoimintamallimme perustuu lipunmyyntiin digitaalisella alustallamme, jota kehitämme johtavaksi liikkumispalveluiden markkinapaikaksi.

 

Etsimme kaupallista suunnittelijaa

osaksi tehokasta ja innostavaa tiimiämme. Sinulla on valmiudet omaksua liikenneverkostomme tarjontarakenne, kilpailutilanne ja tehdä operatiivisia päätöksiä hinnoittelun ja paikkakapasiteetin osalta. Suunnittelet aikatauluja ja reittejä kaupallisista lähtökohdista. Tuotat ja hyödynnät täyttöaste-ennustemalleja ja hintaseurantatietoa. Suunnittelet aika- ja kysyntäperusteisia hinnoittelurakenteita. Osallistut hinnoitteluratkaisujen vaikutusten arviointiin ja kaupalliseen raportointiin. Annat panoksesi organisaation tietotyön ja digitaalisten palvelujen kehittämiseen.

Toimit kaupallisen tiimin jäsenenä tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin ja liikennetuotannon kanssa. Koulutustaustasi tai työkokemuksesi ovat tehtävään sopivia. Kommunikoit sujuvasti englanniksi. Excel-osaamisesi on vahva. Ohjelmointi- ja tietokantataidot luetaan eduksi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelytapaa.

Tehtävässä pääset vaikuttamaan Suomen laajimman reittiverkoston kehittämiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen avaintehtävän Suomen joukkoliikenteen kehittämisessä alansa innostavimmassa yrityksessä. Työaikamme ovat joustavat ja liukuvat. Toimistomme sijaitsee Tampereella, mutta tehtävää voi perehdytysjakson jälkeen hoitaa pääosin etänä. Käytössä ovat OnniBussin matkustusedut sekä omistajakonsernin henkilökuntaedut. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kuntosalikäynteihin sopimussalilla.


Lisätietoja tehtävästä antaa OnniBus.comin kaupallinen johtaja Petteri Rantala, puh. 044705 5511, to 22.9. klo 13:00-15:00, ke 28.9. klo 13:00-15:00 ja ma 3.10. klo 09:00-11:00. Lähetä CV ja hakemuksesi 3.10.2022 kello 23:59 mennessä.

 

We're recruiting a commercial analyst/planner with excellent Excel skills. Location is in Finland and good command of English is needed, Finnish is an advantage.

Additional information from Commercial Director Petter Rantala +358 44 705 5511, Thu 22.9. 13:00-15:00, Wed 28.9. 13:00-15:00 and Mon 3.10. 09:00-11:00.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Sujuva englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen
  • Vahva Excel-osaaminen
  • Tietojen analysointiosaaminen
  • Raportointiosaaminen

Lisäksi eduksesi on:

  • Tietokantatuntemus
  • Hinnoiteluosaaminen
  • Taloudellisten analyysien laadinta
  • Ohjelmointikokemus
  • Aikataulusuunnittelukokemus

OnniBus.com Oy

OnniBus.com on Suomen johtava kaukobussipalvelu kahdella erilaisella tuotteellaan: OnniBus.com ja OnniBus FLEX. OnniBussin liikennöinti käynnistyi 1.1.2012 yhdellä bussilla Tampereen ja Porin välillä ja sittemmin se on nopeasti kasvanut yhdeksi Suomen tunnetuimmista brändeistä, mullistaen koko joukkoliikennealan ja tehden bussista jälleen kilpailukykyisen vaihtoehdon omalle autolle ja junalle.

Heinäkuussa 2014 yhtiö esitteli kaksikerrosbussit, mikä mahdollisti entistä halvemmat lipun hinnat. Lokakuussa 2018 yhtiö siirtyi osaksi lahtelaista perheyritystä, Koiviston Auto-konsernia ja toi sen kaukobussiliikenteen OnniBus FLEX -tuotteeksi. Yhtiö panostaa vahvasti verkkokaupan kehittämiseen kaukobussiliikenteen johtavana digitaalisena lipunmyyntipaikkana.

Sähköposti: rekry@onnibus.com

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!