Kausityöntekijä kirjekuoritukseen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy
Hae tähän työpaikkaan

Kausityöntekijä kirjekuoritukseen

Oletko tarkasta työstä nauttiva tekijä, joka haluaa nostattaa omaa joulumieltä?

Etsimme kirjekuoritukseen sesonkityöntekijää painoalan asiakkaallemme Tampereelle.

Tehtäviisi sisältyy erilaisia painoalan töitä muun muassa pakkausta ja lajittelua. Tehtävässä käsitellään ruotsinkielistä postia, joten hyvä ruotsin kielen taito tarvitaan, jotta luetun ymmärtäminen onnistuu. Suullista ruotsin kielen taitoa ei tarvita. Perehdytys työhön on suomeksi ja työkielenä suomi. Asiakas arvostaa huolellista ja ripeää työotetta sekä joustavuutta. Työtehtävässä onnistuaksesi ei vaadita aikaisempaa kokemusta, meille tärkeintä on reipas asenne ja hyvät yhteistyötaidot. 

Tehtävä on noin kuukauden mittainen määräaikaisuus alkaen marraskuun alusta. Töitä tehdään arkipäivisin päivävuorossa 20–40 h/viikko. Voit vaikuttaa itse jonkin verran työaikoihisi. Palkkauksessa noudatamme painoalan työehtosopimusta ja tuntipalkka on 10,54 €/h. Myös ruokatauko on palkallista aikaa. Työpaikalle pääsee kulkemaan linja-autolla, joten oma auto ei ole välttämätön.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Haethan siis pikaisesti mukaan aurinkoiseen joukkoomme!

Annan mielelläni lisätietoa tehtävästä arkisin klo 9–15 p. 0405695637 tai sähköpostitse rebekka.puolivali@sol.fi

Tehdään yhdessä onnistunut Joulu! 

 


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Logo

Kausityöntekijä kirjekuoritukseen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!