Kausityöntekijöitä PowerParkiin 2023

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö / määräaikainen

PowerPark

PowerPark on paljon muutakin kuin huvipuisto. Alueelta löytyy myös esimerkiksi elokuvateatteri ja karting-toimintaa, majoitus- ja ravintolapalveluita, kahviloita, myymälöitä ja minigolfia sekä näiden tukitoimintoja kuten siivousalan töitä. Alueen monipuoliset toiminnot takaavat sen, että myös työtehtäviä löytyy laidasta laitaan.

Meillä PowerParkissa työskentelee vuosittain noin 400 työntekijää iältään 15–70 vuotta. Tämä puolestaan takaa sen, että joukkoon mahtuu kaikenlaisia persoonia ja monenlaista osaamista. Meillä saat rohkeasti olla oma itsesi. Työntekoa ei tarvitse jännittää, koska perehdytämme sinut hyvin tulevaan tehtävääsi ja sinulla on oma tiimi apunasi. Riittää, että sinulla on avoin mieli ja hyvä motivaatio oppia uusia taitoja sekä työelämän pelisääntöjä, ja myös noudattaa näitä. Käy tutustumassa tarkemmin kaikkiin avoimiin työtehtäviin ja täytä hakemus osoitteessa https://www.powerpark.fi/info/rekrytointi/.

PowerPark on yhteisöllinen työpaikka, jossa työtä tehdään tiimeissä, toisiamme tukien, tosissaan, mutta ei vakavasti. Meillä saat varmasti uusia ystäviä ja pääset luomaan hyviä verkostoja elämäsi varrelle. Meiltä saat arvokasta ja monipuolista kokemusta asiakaspalvelun saralta ja ulkomaalaiset matkailijat pitävät huolen siitä, että pääset kehittämään myös kielitaitoasi. PowerParkissa noudatetaan pääasiassa Huvi-teema- ja elämyspuistojen omaa työehtosopimusta, mutta maksamme TES:iä korkeampaa palkkaa.

Haku kauden 2023 työtehtäviin on avoinna 28.2.2023 asti. Pyrimme haastattelemaan hakijat pikimmiten hakemuksen jättämisestä ja vapaat paikat täytetään sitä mukaa kun sopivat hakijat löytyvät. PowerParkilla ei ole omaa asuntolaa kesätyöntekijöille, mutta jos haluat muuttaa lähiseudulle kesän ajaksi, pyrimme auttamaan lähialueen vuokranantajien kontaktoinnissa. Lisätietoja PowerParkin työtehtäviin liittyen antaa sähköpostitse rekrytointikoordinaattori pia.sissala@powerpark.fi.

Täytä siis hakemus jo tänään ja varaa paikkasi kesän 2023 halutuimpiin työtehtäviin! Työt alkavat sopimuksen mukaan hieman tehtävästä riippuen joko kevään tai kesän aikana, mutta kaikille yhteiset perehdytystilaisuudet alkavat huhtikuussa.

Ota yhteyttä:

Puhelin: +358 10 3477 600
Sähköposti: jobs@powerpark.fi
Sijainti: Puistotie 3, Härmä
Logo

Kausityöntekijöitä PowerParkiin 2023

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!