Kausityöntekijöitä PowerParkiin kesä 2022

PowerPark
Puistotie 3, Härmä
Määräaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • vähintään 15 vuoden ikä
  • positiivinen asenne
  • asiakaspalveluhenkisyys
  • hyvä käytettävyysaika
  • kokemusta ammattitehtäviin haettaessa

PowerPark

PowerPark on hauska ja monipuolinen ympäristö, jossa vallitsee rento ja kannustava työilmapiiri. Luotettavana ja joustavana työnantajana kasvatamme tulevaisuuden työntekijöitä!

Etsimme PowerParkiin iloisia ja toimeliaita kausityöntekijöitä kaudelle 2022. Työtehtäviä löytyy laidasta laitaan; huvipuiston laitekuljettajasta jäätelömyyjään, karting-työntekijästä siistijään ja kaikkea siltä väliltä. Yli 160 hehtaarin alue tarjoaa monipuolisia elämyksiä asiakkailleen ja vähintäänkin yhtä monipuolisen työympäristön kaikille matkailun ja asiakaspalvelun parissa viihtyville. Osa työtehtävistä soveltuu alle 18-vuotiaille, mutta palkkaamme ensisijaisesti yli 15-vuotiaita, peruskoulunsa suorittaneita henkilöitä. Tarjoamme kaikkiin tehtäviin kattavan perehdytyksen, mutta edellytämme kaikilta hakijoiltamme positiivista ja oppimishaluista asennetta.

Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut. Saat esimerkiksi hyvät alennukset PowerParkin omiin myymälöihin ja palveluihin sekä mm. ilmaisia huvipuistorannekkeita PowerParkin huvipuistoon. Teemme ranneke-etuyhteistyötä myös muiden Suomen huvi- ja teemapuistojen kanssa. 

Lue vinkit työnhakuun, tutustu tarkemmin tehtäväkuvauksiin ja täytä hakemus jo tänään! Haku päättyy 20.2.2022Haastatteluihin valituille ilmoitamme henkilökohtaisesti pääsääntöisesti sähköpostilla ja työhaastattelut aloitetaan helmikuun lopulla. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työtehtävästä riippuen, pääsääntöisesti toukokuun aikana. Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin.

PowerPark on osallisena vastuullinen kesäduuni 2022-kampanjaa, jonka myötä sitoudumme tarjoamaan laadukkaan ja elämyksellisen kesätyön kaikille kesätyöntekijöillemme. PowerParkissa noudatetaan huvi-teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!