Käytönsuunnittelija

Caruna on suomalainen sähköverkkoyhtiö, jossa on töissä noin 270 ammattilaista.  

Carunan käytönsuunnittelu vastaa jakeluverkkomme suunnitelluista kytkennöistä ja niiden turvallisuudesta, verkon optimaalisesta käyttötilanteesta ja näihin liittyvistä muista selvitys-, kehitys- ja analyysitehtävistä sekä investointiprojektien automaatiosta. Tiimissä on 12 henkilöä käytönsuunnittelun ja automaation asiantuntijatehtävissä.

Käytönsuunnittelijana vastaat suunniteltujen kytkentöjen turvallisuudesta ja asiakashaitan minimoinnista sekä vastuualueesi verkon käyttövarmuudesta ja käyttötilanteen hallinnasta. Tehtävääsi kuuluu kytkentäohjelmien laadinta 220-20kV asiakaslähtöisiin töihin sekä investointi- ja kunnossapitoprojekteihin. Tehtävään kuuluu myös erilaisia verkon käyttöön, järjestelmiin ja häirtiötilanteisiin liittyviä selvitys-, analyysi- ja kehitystehtäviä. Tehtävässä käytetään ADMS:iä, SCADAa, asiakastietojärjestelmää ja tyypillisiä toimistosovelluksia. Tarkempi toimenkuvasi määräytyy osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä useiden eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Osallistut myös suurhäiriöorganisaation toimintaan, jolloin toivomme joustavuutta työvuorojen suhteen.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Etsimämme henkilö

Meillä Carunassa asiakas ja turvallisuus ovat toimintamme keskiössä, joten odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja vastuullista asennetta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös huolellisuutta, tavoitteellisuutta, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, hyvää paineensietokykyä sekä aktiivista asennetta uuden oppimiseen.

Edellytämme sinulta sähkövoimatekniikan korkeakoulututkintoa. Arvostamme työkokemusta sähkönjakelusta esimerkiksi käytönsuunnittelusta tai käyttötehtävistä, mutta voit myös olla urasi alkuvaiheessa.Työ käytönsuunnittelijana vaatii hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja suomen kielellä.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä suppeaa turvallisuusselvitystä.

Tarjoamme

Olemme Suomen merkittävin osaamiskeskittymä, mitä sähkönjakeluun tulee.  Arvostamme asiantuntijuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti.

Meillä on tyypillisiä työpaikkaetuja, kuten modernit toimistotilat Espoon Leppävaarassa, juuri uusittu lounasruokala Laturi, työterveyshuolto, liikuntasetelit, lastenhoitopalvelu sekä joustava työaika. Tässä tiimissä on käytössä hybridityömalli, jossa etätyötä on mahdollisuus tehdä n. 50 % työajasta. 

Ennen kaikkea erotumme kuitenkin joukosta hyvällä tiimihengellä. Carunalaisena pääset osaksi isoa työyhteisöä, johon mahtuu monenlaisia ihmisiä. Olemme aktiivista porukkaa, ja kulttuuriimme kuuluu yhdessä tekeminen. Työntekijämme ovat perustaneet House Bandin, ratsastuskerhon ja sählyjoukkueen. Pelaamme jalkapalloa ja golfia, ja muutaman kerran vuodessa villiinnymme niin, että muutamme lounasruokalamme pubiksi. Meillä ei titteleitä kumarrella, ja kaikki moikkaavat toisiaan. Asioista voidaan olla eri mieltä ja keskustelu voi olla vilkasta, mutta päämäärä on aina yhteinen.  

Jos haluat nähdä, millaista on arki carunalaisena, pistä Instagramin hakukenttään hakusana #carunalaiset. 

 

Kiinnostuitko?  

Pistä hakemus tulemaan, niin katsotaan yhdessä, sopisitko carunalaiseksi! Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 29.1.2023 asti.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.  

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa käytönsuunnittelun päällikkö Jari Ahlstedt (p. 0407095218), soittoaika 25.-27.1.2023. 

Caruna

Caruna on suomalainen sähköverkkoyhtiö. Turvaamme luotettavan sähkönjakelun asiakkaille – myös sähkönkulutuksen kasvaessa ja siirtyessämme fossiilisesta uusiutuvaan energiaan. Investoimalla sähköverkkoon varmistamme, että asiakkaamme voivat käyttää kotimaista, uusiutuvaa energiaa sekä toimia sähkön pientuottajina. Tuomme sähkön yli 720 000 asiakkaallemme Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa sekä Koillismaalla vastaten 20 % Suomen sähkönjakelusta. 

Puhelin: 020 520 20
Sähköposti: rekrytointi@caruna.fi
Sijainti: Upseerinkatu 2, Espoo
Logo

Käytönsuunnittelija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!