Käyttöönottoasiantuntija, -konsultti

TL;DR:

Oima on huippu työpaikka ja me etsitään kivaa työkaveria! Meillä on tarjota sulle tehtäviä projektityöskentelyn parissa rennossa ympäristössä. Me toivotaan, että sää et vähästä säikähä, etit mielelläs vastauksia uusiinkin haasteisiin ja viihyt vaihtelevien päivien parissa. Hae ny!

Oimalla on kaksi asiantuntijapaikkaa auki. Käyttöönottotiimin asiantuntijan tehtävä on dynaamisempi ja vaativampi asiantuntija tehtävä ja sisältää enemmän itsenäistä työskentelyä.

Oimalla on aina tilaa myös osaaville koodareille. Tutustu myös avoimeen kehittäjän paikkaan.

Osaaminen, jota Oima juuri nyt kaipaa:

Etsimme Omais-ja perhehoidon tiimiimme lisävahvistusta käyttöönottoprojekteihin sekä asiakashallinnan tehtäviin. Oima on tuotekehitystalo, joka tarjoaa työsuhteenhallinnan ja palkanlaskennan sähköistä palvelua. Oima palvelumme on laajentunut uuteen osa-alueeseen, Omais-ja Perhehoidon palvelu, jonka avulla autamme asiakkaitamme hallinnoimaan Omais-ja perhehoidon palkkionmaksuun sekä seurantaan liittyviä aiheita.

Tulet osallistumaan asiantuntijana uusien asiakkaidemme käyttöönottoprojekteihin yhteistyössä asiakkaiden sekä muiden asiantuntijoiden kanssa. Olet keskeisessä roolissa tukemassa asiakasta projektin aikana uuden palvelun käyttöönotossa mm. koulutusten muodossa, jotka pidetään pääsääntöisesti etäkoulutuksin. Kartoitat asiakkaan toimintaympäristöä ja mallinnat sitä vastaamaan palvelun toiminnallisuuksia.

Olet myös tärkeässä roolissa kehittämässä asiakkaidemme sähköistä toimintaa, sekä ennen kaikkea sinulla on mahdollisuus vaikuttaa käyttöönoton sekä asiakkaaksi tulon prosesseihin. Käyttöönottoja voi olla käynnissä useampi yhtäaikaisesti, joten oman työn priorisointitaito on keskeisessä asemassa sekä kyky toimia projektiluontoisissa tehtävissä.

Käyttöönottotiimissämme toiminnan keskiössä on vahva yhteistyö, työ edellyttää itsenäistä ja energistä otetta, mutta myös halua toimia yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen.

Onnistut ja viihdyt Oimalla, jos: 

 • Pystyt ottamaan haltuun isoja kokonaisuuksia ja tunnistamaan asiakkaan tarpeita myös ennakoiden.
 • Olet asiakaslähtöinen ja et kaihda esiintymistä
 • Olet ratkaisukeskeinen
 • Haluat olla mukana jatkuvan kehittämisen ympäristössä.
 • Otat vastuun omasta tekemisestäsi ja sen kehittämisestä muut huomioiden.
 • Pidät asiakkaiden kanssa toimimisesta ja haluat varmistaa heidänkin menestyksensä.
 • Osaat tulkita sekä soveltaa erilaisia ohjeita esimerkiksi lainsäädännön pohjalta.

Eduksi luetaan: 

 • Tärkeintä on halusi oppia ja kyky omaksua uusia asioita
 • Sinulla voi olla kokemusta esimerkiksi käyttöönottokonsultin, projektityöskentelyn tai muun kehitystyön tehtävien saralta.
 • Kokemus ja ymmärrys kuntapalveluiden prosesseista, suuri etu mikäli omaat kokemusta Omais-tai Perhehoidon eri malleista.
 • Tehtävässä suoriutumisen kannalta eduksi luetaan myös perusosaaminen palkkion/palkanmaksuun liittyvissä asioissa.
 • Viestintään liittyvä osaaminen

Tehtävän minimikriteerit täyttävän hakijan palkka on vähintään 2900 €/kk sekä puhelinetu, mutta määritellään tietysti hakijan asiantuntijuuden ja osaamistason mukaan.

Tehtävän aloitus mahdollisimman pian tai sovittavissa. Toimistomme sijaitsevat Oulussa ja Helsingissä. Asiakaspalvelumme on keskittynyt Ouluun, etätyö on soveltuvin osin mahdollista.

Miksi noin hieno tyyppi tulisi Oimalle?

 • Me Oimalaiset tarjoamme sinulle työympäristön, jossa olet tärkeä osa kokonaisuutta. Olemme määritelleet tärkeimmäksi tehtäväksemme ilahduttaa asiakastamme tänään ja huomenna. Jos kaipaat titteleitä ja valtaa, niin älä lue pidemmälle. Meillä perinteiset tittelit ja hierarkiat ovat osa kirjoitettua historiaa. Oimalla päätökset tehdään siellä missä siihen kulloinkin löytyy paras asiantuntemus. Pienessä yrityksessä sinä olet tärkeä osa sitä mitä Oima on nyt ja tulevaisuudessa. Meillä jokainen saa olla oma itsensä eikä ketään jätetä yksin. Kehityspolkusi Oimalla on täysin auki ja sinusta itsestäsi kiinni. Toimimme radikaalin avoimuuden periaatteella ja noudatamme esimerkiksi täyttä palkka-avoimuutta. Etäpäivät ovat ok ja saat itse valita työskentelyvälineesi mitkä juuri sinua palvelevat kaikkein parhaiten. Kuten muutkin tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja loistavat työsuhde-edut, työkavereiksi saat rentoa porukkaa ja tekemisen meininkiä.

Miksi et jo hae?

Lähetä hakemuksesi jo tänään! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Oimasta ja tehtävästä voit kysyä lisää:

Tanja Sarajärvi, 044 314 0590- Tanja toimii ilmoituksessa mainittujen työtehtävien parissa sekä tulee olemaan tukenasi sekä perehdyttämässä sinua työtehtävien pariin. Hän mielellään kertoo millaiset mahdollisuudet sinua odottavat ja mihin juuri sinun osaamistasi kaivataan.

Miika Halonen, 040 5606 603 - Miika voi kertoa sinulle Oiman yrityskulttuurista ja Oimasta työyhteisönä. 

Taru Torssonen, 044 984 3638 - Taru tekee työtä asiakaspalvelun kehittämisen parissa ja tukee asiakaspalvelua ongelmanratkaisussa. Hän kertoo mielellään Oiman työyhteisöstä sekä käytännön asioista.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Oima

Oima on teknologiayritys, jonka tuottamassa palvelussa vahva teknologiaosaaminen ja rohkea tuotekehitystyö yhdistyvät syvään työelämän ja hoiva-alan tuntemukseen. Alustapalvelumme työnhallinnan mahdollisuuksien avulla henkilökohtaisten avustajien työnantajien itsemääräämisoikeus ja läpinäkyvyys työnantajuuteen vahvistuu. Oiman tuottaman palvelun avulla helpotetaan omais- ja perhehoitajien sekä hoidossa olevien henkilöiden arkea samalla helpottaen ja nopeuttaen myös järjestäjätahona toimivan kunnan prosesseja. Oima kehittää ja uudistaa suomalaista työelämää ja hoiva-alan palkkionmaksua useiden kuntien, sosiaali- ja terveysyhtymien ja järjestöjen kanssa. www.oima.fi. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

Sähköposti: info@oima.fi
Sijainti: Kasarmintie 15
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!