Kehittäjä, Azure

Haluatko olla mukana kehittämässä edistyksellisiä ratkaisuja viimeisimmillä Microsoft-pilviteknologioilla? Liity mukaan laaja-alaiseen huippuosaajatiimiin suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakaskohtaisia ratkaisuja toimialojensa johtaville organisaatioille! 

Azure-kehittäjänä pääset osallistumaan itseohjautuvan ja asiakaslähtöisen tiimimme jäsenenä yhteiskunnallisesti merkittävään ja pitkäjänteiseen kehityshankkeeseen, jossa hyödynnetään viimeisimpiä pilviteknologioita. Tehtävä pitää sisällään sekä front-end-painotteista tekemistä että back-end-ohjelmointia. Ketterä, itseohjautuviin tiimeihin perustuva kehitysmalli tarjoaa myös joustavuutta tehtävän painopisteiden mukauttamiseen omien tavoitteiden mukaiseksi. Kokeneet huippuosaajat kollegoina luovat erinomaiset puitteet tehtävässä onnistumiselle.

Mitä odotamme sinulta:

Modernien pilvipalveluiden parissa työskentely (erityisesti Azure) on sinulle tuttua ja tunnet ketterän kehityksen toimintatavat. Olet mahdollisesti kehittänyt sekä front- että backendiä ja sinulla on jo kokemusta seuraavista teknologioista: 

    • .NET
    • C#
    • React, Angular, Vue
    • MS SQL / Azure SQL

Eduksi katsotaan osaaminen myös:

    • Microservices
    • DevOps
    • Kubernetes
    • Docker

Haku alkaa ja päättyy

twoday Oy

Me olemme twoday.

Yli 600 osaajamme Suomessa ja yhteensä 2 200 Pohjoismaissa ja Liettuassa rakentavat parempaa huomista ja helpompaa arkea teknologian avulla. Autamme asiakkaitamme menestymään digitaalisessa muutoksessa muun muassa ohjelmistokehityksen, dataohjatun päätöksenteon, älykkään automaation, digitaalisten palveluiden sekä räätälöityjen sovellusten avulla. 8 000 asiakastamme sekä lukematon määrä onnistuneita projekteja niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta antavat meille ainutlaatuisen näkymän digitaaliseen yhteiskuntaamme ja sen eteenpäin viemiseen.

Meillä ihminen tulee aina ensin, ja tärkein menestystekijämme ovat työntekijät. Siksi teemme parhaamme, että olemme hyvä työpaikka, jossa kulttuuri tukee hyvinvointia, kehittymistä ja merkityksellistä tekemistä. Uskomme, että välittämällä toisistamme ja yhteiskunnastamme sekä tekemällä töitä suurella sydämellä ja intohimolla voimme aidosti vaikuttaa asioihin.

We create a better tomorrow through technology - twoday.

Sähköposti: careers.fi@twoday.com
Sijainti: Keskuskatu 3
Logo

Kehittäjä, Azure

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!