Kehittäjä, Power Platform

Kiinnostaako sinua syventyä rakentamaan Microsoft-pilvipohjaisia tehokkaita, skaalautuvia ja tietoturvallisia ratkaisuja yhdistämällä koodipohjaista kehittämistä ja viimeisimpiä low-code-teknologioita? 

Tehtävän vastuualueet:

Kehittäjänä pääset osallistumaan Microsoft-pilveä monipuolisesti hyödyntäviin asiakasprojekteihin itseohjautuvan ja asiakaslähtöisen kehitystiimimme jäsenenä. Projekteissa pääset jatkokehittämään ja laajentamaan olemassa olevia ratkaisuja sekä luomaan täysin uutta puhtaalta pöydältä. Työt pitävät sisällään Azuren konfigurointia ja ohjelmointia, työkaluina esimerkiksi VS Code, Visual Studio ja Azure DevOps. Lisäksi pääset toteuttamaan vaativia kustomointeja hyödyntämällä Microsoft-pilven viimeisimpiä low-code-kyvykkyyksiä mm. prosessiautomaatioon liittyen. Pääset keskittymään yhteen isompaan hankkeeseen kerralla. Kollegoinasi on suomen johtava Microsoft-pilvipohjaisia liiketoimintasovelluksia kehittävä osaajayhteisö ja asiakkaina toimialojensa johtavat organisaatiot. 

Mitä odotamme sinulta:

Tiukkojen vaatimusten sijaan tärkeämpää on kiinnostus pilvitoteutuksia kohtaan sekä halu oppia ja kasvaa kehittäjänä. Microsoft-pohjaiset kehitysvälineet ja Azure pilvialustana ovat sinulle  tuttuja ja haluat jatkuvasti syventää osaamistasi. Aikaisempi kokemus alustan laajentamisesta ja vaativista kustomoinneista Dynamics 365 - taikka Power Platform -kontektissa lasketaan eduksi.

Tässä listaus tyypillisimpiä teknologioita, joiden parissa työskentelemme ja joista pääset oppimaan lisää:

  • Azure PaaS (Azure Functions, Event Grid, Logic Apps, AppService, API management, Cognitive Search)
  • Azure Storage (Table, Blob, File, Queue)
  • Databases: CosmosDB, Azure SQL
  • Azure AD, Azure AD B2B Collboration, Azure AD App Registrations
  • Azure DevOps, Visual Studio, VS Code, ARM Templates, Node.js, Yeoman, WebKit, Gulp, Git, CLI:t
  • REST, JSON, Microsoft Graph API
  • C#, .Net Core, JavaScript, TypeScript, PowerShell
  • Scrum, TDD, DevOps, CI/CD
     
Haku alkaa ja päättyy

twoday Oy

Me olemme twoday.

Yli 600 osaajamme Suomessa ja yhteensä 2 200 Pohjoismaissa ja Liettuassa rakentavat parempaa huomista ja helpompaa arkea teknologian avulla. Autamme asiakkaitamme menestymään digitaalisessa muutoksessa muun muassa ohjelmistokehityksen, dataohjatun päätöksenteon, älykkään automaation, digitaalisten palveluiden sekä räätälöityjen sovellusten avulla. 8 000 asiakastamme sekä lukematon määrä onnistuneita projekteja niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta antavat meille ainutlaatuisen näkymän digitaaliseen yhteiskuntaamme ja sen eteenpäin viemiseen.

Meillä ihminen tulee aina ensin, ja tärkein menestystekijämme ovat työntekijät. Siksi teemme parhaamme, että olemme hyvä työpaikka, jossa kulttuuri tukee hyvinvointia, kehittymistä ja merkityksellistä tekemistä. Uskomme, että välittämällä toisistamme ja yhteiskunnastamme sekä tekemällä töitä suurella sydämellä ja intohimolla voimme aidosti vaikuttaa asioihin.

We create a better tomorrow through technology - twoday.

Sähköposti: careers.fi@twoday.com
Sijainti: Keskuskatu 3
Logo

Kehittäjä, Power Platform

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!