Kehitysinsinööri FinnProfiles Oy:lle

Etsimme asiakkaallemme FinnProfiles Oy:lle

Kehitysinsinööriä.

FinnProfiles on kotimainen tiiviste- ja eristeratkaisuvalmistaja, jonka tuotantotehtaat sijaitsevassa Sastamalassa ja Iissä. FinnProfiles on erikoistunut yksilöllisten profiiliratkaisujen suunnitteluun ja valmistukseen yrityksille, jotka arvostavat korkeaa laatua ja projektiosaamista.

FinnProfiles on toimittanut valmistamiaan tiiviste- ja eristeratkaisuja lukuisille eri teollisuustoimialoille, kuten rakennus-, meri-, raide- ja lääketeollisuudelle ympäri maailmaa yli 30 vuoden ajan.

Kehitysinsinöörinä tehtäviisi kuuluu

Kehitysinsinöörinä tehtäviisi kuuluu tuotannon toiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen ja työskentelet tiiviisti raaka-aineosaamisen parissa yhteistyössä toimittajien kanssa sekä uusien tuotteiden prosessien kehittämisessä ja jatkojalostuksen parissa yhdessä muun organisaation kanssa. Tärkeää on, että kehitysinsinöörinä havainnoit jatkuvasti toimintaa ja osaat tunnistaa kokonaisuuden kannalta tärkeitä kehityskohteita. Sinulla ei tule olemaan suoria alaisia, mutta osaat johtaa projekteja ja toimit luontevasti matriisissa. Työpaikka tulee sijaitsemaan Sastamalassa, mutta sinun tulee olla valmis matkustamaan myös säännöllisesti Ii:n yksikköön.

Odotamme sinulta

Soveltuvan korkeakoulututkinnon (insinööri) lisäksi odotamme sinulta tietämystä ja tuntemusta tuotannon toiminnoista. Eduksi katsomme kumi- ja/tai silikonialan osaamisen sekä materiaalituntemuksen. Ymmärrät kokonaisuuksia ja siedät keskeneräisyyttä, mikä on tärkeää, sillä sinun tulee osata johtaa useampia projekteja yhtäaikaisesti. Kehitysinsinööriksi sopii henkilö, joka on oma-aloitteinen, kehitysorientoitunut ja yhteistyökykyinen. Sinulla on kyky viestiä selkeästi sidosryhmille sekä tuottaa dokumentaatiota. Etsimme päämäärätietoista ihmistä, jolla on kyky panna asioita toimeen. Kokemus eri järjestelmien käytöstä on aina hyväksi, mutta perustietoteknisillä taidoilla pääsee jo pitkälle. 

Tärkeää on, että kehität itseäsi aktiivisesti ja haluat kehittää myös yrityksen toimintaa. Et pelkää ottaa kantaa tai esittää parannusehdotuksia. Tiedostat, että uusien toimintatapojen juurruttaminen ihmisten arkeen tuo mukanaan erilaisia haasteita, mutta nautit siitä ja haluat löytää uusia tapoja tehdä asioita.

Haluatko lisätietoja?

Kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun jo hakuprosessin aikana. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Olli-Pekka Niemitalolle, p. +358 400 736 273 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö olli-pekka.niemitalo@valtagroup.fi 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!