KEHITYSPÄÄLLIKKÖ, energiaratkaisut teollisuusasiakkaille

Loimua Oy
Vankanlähde 7, 13100 Hämeenlinna
Vakituinen / Toistaiseksi voimassa oleva
Hae tähän työpaikkaan

Hakuaika alkaa:

Me Loimuassa tarjoamme kokonaisvaltaisia, vastuullisia ja asiantuntevia energiaratkaisuja, ja toimimme lähikumppaneina asiakkaillemme. Toimimme alamme suunnannäyttäjänä ja vastuullisuus on meillä arjen tekoja. Saamme lämmön elämään! Tuotamme kaukolämpöä ja sähköä sekä myymme ja jakelemme kaukolämpöä ja maakaasua. Tarjoamme entistä monipuolisemmin erilaisia asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja sekä niihin liittyviä palveluita. Visiomme onkin: Rohkeasti kehittyen, kuunnellen ja oppien energia-alan parhaiden kokemusten monipalveluyhtiöksi. Loimuassa työskentelee noin 90 henkilöä ja meillä on tutkitusti korkea työtyytyväisyys sekä hyvä työilmapiiri. Lue meistä lisää: www.loimua.fi

Energiaratkaisut teollisuusasiakkaille: palvelumme kattaa teollisuuden energia-, energiatehokkuus-, jäähdytys- ja lämpöratkaisut monipuolisesti. Asiakashankkeissamme hoidamme investointina esim. kattila-, jäähdytys-, lämpöpumppulaitoksen kilpailuttamisen ja rakennuttamisen. Lisäksi meillä on tarjota teknistä asiantuntijuutta energia- ja päästökauppaan. Asiakas saa aina nykyaikaisen raportoinnin ja tiedonkeruun. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme etävalvonnan- ja operoinnin sekä päivystyksen joka päivä ympäri vuoden. Meillä on osaava käyttö- ja kunnossapitohenkilöstö sekä laaja urakoitsijaverkosto.

Eri teollisuuden toimialoilla on vahva tarve etsiä uusia energiaratkaisuja ja me Loimuassa vastaamme tähän kysyntään. Haluaisitko liittyä mukaan kasvuumme ja antaa panoksesi modernien energiaratkaisujen edistämiseksi?  

KEHITYSPÄÄLLIKKÖ, energiaratkaisut teollisuusasiakkaille

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme? Kehityspäällikkönä olet avainasemassa kilpailukykyisten ja räätälöityjen energiaratkaisujen ja -palvelukokonaisuuksien koostamisessa ja kehittämisessä teollisuusasiakkaidemme tarpeisiin. Et tee työtä yksin vaan yhdessä muiden osaajiemme, kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa. Asiakasräätälöityjen ratkaisujen lisäksi seuraat aktiivisesti energia-alan kehitystä ja annat vahvan panoksesi ratkaisuvaihtoehtojen ja palvelukonseptiemme kehittämiseen. Tehtävän optimaalisin sijaintipaikkakunta on Hämeenlinna, mutta joustavien työtapojemme ansiosta tehtävää on mahdollista hoitaa muualtakin.

Millaisista tehtävistä arkesi koostuu? Liityt asiakashankkeisiin mukaan jo varhaisessa vaiheessa myynnin herätettyä asiakkaan kiinnostuksen uusia energiaratkaisuja kohtaan. Tutustut huolella asiakkaan toimintaan ja nykyisin hyödyntämiin energiaratkaisuihin sekä muodostat kuvan asiakkaan nykytilasta. Konsultoit asiakasta heille soveltuvista uusista, kustannustehokkaista ja kestävistä energiaratkaisuista. Asiakkaan kiinnostuksen vahvistuttua käynnistät esisuunnittelun ja laadit houkuttavan tarjouksen toteutuksesta yhdessä muun organisaatiomme kanssa. Sopimuksen synnyttyä siirrät hankkeen toteutusvastuun projektiorganisaatiollemme. Seuraat myös toteutus- ja toimitusvaihetta ja annat tukesi projektiorganisaatiolle. Keräät havainnot ja opit jokaisesta asiakashankkeesta ja kehität palvelukokonaisuutta ja -konseptia jatkuvan kehittämisen periaattein.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, korkeakoulu- tai AMK tasoista, koulutusta ja aiempaa kokemusta energia-alalta tai prosessiteollisuudesta. Sinulla on näyttöjä onnistuneesti läpiviedyistä hankkeista. Mahdollinen aiempi kokemus teollisuuden energiaratkaisuiden myynnistä ja toteutuksesta luetaan eduksesi. Haluat olla perillä markkinoilla olevien järjestelmien ja toimijoiden suorituskyvystä. Sinulla on kyky perehtyä asiakkaiden toimintaan, tarpeisiin ja nykytilaan sekä nähdä mahdollisuuksia energiajärjestelmien tehostamisessa. Osaat soveltaa erilaisia ratkaisuja ja yhdistää asiakkaiden odotukset ja liiketoiminnan tarpeet.  Sinulla on myös kyky ajatella liiketoiminta- ja asiakaslähtöisesti ja edistää asioita päämäärätietoisesti. Suomen kielen lisäksi tulet toimeen myös englannin kielellä.

Henkilönä olet innovatiivinen, ennakkoluulon ja osallistut mielelläsi liiketoiminnan kehitystyöhön. Sinulla innostava asenne työhön ja kyky edistää useita hankkeita samanaikaisesti ja tehokkaasti eteenpäin kohti tavoitteita. Toimitavoiltasi olet itsenäinen ja proaktiivinen sekä ratkaisuhenkinen. Omaat myös hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Tarjoamme sinulle haasteelliset ja monipuoliset työtehtävät sekä kilpailukykyiset edut. Samalla tarjoamme sinulle kasvupolun vaativampiin tehtäviin ja hyvät kehitysmahdollisuudet innovatiivisessa ja energisessä työympäristössä. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet: Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksessamme olevan linkin/painikkeen kautta. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Loimua Oy

Logo

KEHITYSPÄÄLLIKKÖ, energiaratkaisut teollisuusasiakkaille

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!