Kehityspäällikkö, ICT-palveluiden tuotteistus

Etsimme riveihimme kokenutta kehityspäällikköä ICT-palveluiden tuotteistukseen ja kehitykseen. Tunnet IT-ulkoistuksen liiketoiminnan hyvin ja sinulla on kokemusta tuotehallinnan, myynnin tuen, konsultoinnin, palveluhallinnan tai palvelutuotannon alueilta. Tunnet asiakkaiden odotukset etkä ajattele asiakkaan ratkaisuja vain tekniikan, vaan myös hyötyjen kautta. Takaraivossasi raksuttaa jatkuvasti pieni business case -laskukone, jolla punnitset liiketoiminnallisia mahdollisuuksia. Uuden kehittäminen on intohimomme ja toivomme, että jaat sen kanssamme. Ymmärrät, että tuotteistus on muutakin kuin myyntiesitys ja palvelukuvaus.

Olet tärkeä jäsen tiimissä, jossa on laaja-alaisesti kokemusta liiketoiminnan kehittämisen, tuotteistuksen ja palvelumuotoilun alueilta. Olemme taitavia soveltamaan parhaita käytäntöjä etätyöhön ja virtuaalisten, maantieteellisesti hajallaan olevien tiimien johtamiseen, joten voit tehdä töitä asuinpaikkakunnastasi riippumatta. Välillä on fiiliksen takia kuitenkin kiva nähdä kasvotusten. Esihenkilösi on töissä Vantaalla. Muut sijaintikuntamme ovat Oulu, Mikkeli, Kuopio, Tampere, Joensuu, Kouvola ja Ylivieska.

Kehityspäällikkönä tehtäviisi kuuluu kehityshankkeiden ja niihin osallistuvien projekti-/virtuaalitiimien johtaminen, liiketoiminnallinen palvelumuotoilu, ratkaisujen teknis-kaupallinen määrittely, tuotteistus ja myynnin koulutus. Pääset johtamaan mielenkiintoisia liiketoiminnan ja tuotetarjoaman kehittämiseen liittyviä hankkeita, soveltamaan osaamistasi monipuolisesti ja toimimaan laajassa sidosryhmäverkostossa. Tehtävä kattaa käytännössä kaikki tuotteiden kehittämiseen liittyvät vaiheet.

Kehityshankkeemme liittyvät pääasiallisesti seuraaville alueille:

  • Loppukäyttäjäpalvelut (käyttäjätuki, päätelaitehallinta, laitteiden elinkaari, M365)
  • Infran hallinta ja pilvi (kapasiteettipalvelut, hallintapalvelut, Azure, tietoliikennepalvelut)
  • Tietoturvapalvelut (päätelaitteiden suojaus, kyberturvavalvonta, haavoittuvuuksien hallinta, lokien hallinta)

Vastuualue määräytyy tarkemmin kokemuksesi ja osaamisesi perusteella.

 

Toivomme sinulta:

  • Vahvaa osaamista asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisessä
  • Kykyä ”puhua tekniikkaa” asiakkaan kannalta ymmärrettävällä tavalla
  • Kaupallisen mallinnuksen ja hinnoittelun ymmärtämistä
  • Kokemusta tuotteistuksesta ja asiakasrajapinnassa toimimisesta
  • Kykyä johtaa hankkeita itsenäisesti

 

Miksi kannattaa tulla meille?

Tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisten hankkeiden parissa uusimpien markkinatrendien alueella. Et lokeroidu ja sammaloidu yhteen työhön. Saat tueksesi kivat työkaverit ja kokeneen esihenkilön, jotka ovat vahvasti mukana tekemisessä. MPY:läisten ja asiakkaidemme mukaan kiistattomasti parasta MPY:ssä on meidän ihmisemme. Pääset osaksi välitöntä työyhteisöä, jossa tuemme ja autamme toinen toisiamme. Meillä tehdään hommia suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi. Kehitämme toimintaa ja palveluitamme aktiivisella otteella, ja meillä pääset näyttämään kykysi ja halutessasi myös kehittämään osaamistasi uudelle tasolle. Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivuiltamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!

 

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä voisi olla sopiva juuri sinulle, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Toimithan pian, sillä teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinulla on tehtävästä avoimia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön Juho Huopaniemeen (Tuotteistusjohtaja) puhelimitse 050 506 0625 tai sähköpostitse juho.huopaniemi@mpy.fi.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!