Kehityspäällikkö

Loimua
Vankanlähde 7, Hämeenlinna
Vakituinen työsuhde
Haku alkaa ja päättyy

Toimintamme laajentuessa haemme Hämeenlinnaan

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

luomaan monipuolisia energiaratkaisuja teollisten asiakkaidemme tarpeisiin.

 

Kehityspäällikkönä vastaat kilpailukykyisten, räätälöityjen energiaratkaisuhankkeiden valmistelusta teollisille asiakkaillemme. Näet mahdollisuuksia energiajärjestelmien tehostamisessa, haluat olla perillä markkinoilla olevien järjestelmien ja toimijoiden suorituskyvystä sekä osaat soveltaa näitä asiakkaidemme tarpeisiin. Digitaaliset alustaratkaisut ovat mielestäsi oleellinen osa energiajärjestelmää.

Ajattelet liiketoiminta- ja asiakaslähtöisesti. Osaat yhdistää asiakkaiden odotukset ja liiketoiminnan tarpeet sekä viet tarjousprojektit maaliin määrätietoisesti. Työskentelytyyliltäsi olet ratkaisuhakuinen ja pystyt hallitsemaan useita hankkeita samanaikaisesti. Sinulla on ennakkoluuloton ja innostava asenne työhön. Edellytämme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, korkeakoulu- tai AMK tasoista koulutusta ja aiempaa kokemusta energia-alalta tai prosessiteollisuudesta. Sinulla on näyttöjä onnistuneesti läpiviedyistä hankkeista ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Aiempi kokemus teollisuuden energiaratkaisuiden myynnistä ja toteutuksesta katsotaan eduksesi.                                                    

Tarjoamme sinulle keskeisen roolin laajentaessamme energiaratkaisuliiketoimintaa teollisille asiakkaillemme sekä haasteelliset ja monipuoliset työtehtävät. Tarjoamme myös kilpailukykyiset edut ja mukavan, osaavan työyhteisön, jossa henkilökunnan hyvinvointiin panostetaan. 

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Juha Puolakka puh. 040 550 5928, 28.6.–2.7. ja 26.–30.7., tai juha.puolakka@loimua.fi.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 1.8.2021 mennessä osoitteeseen rekry@loimua.fi. Merkitse otsikkokenttään hakemasi tehtävä.

Loimua

Me Loimuassa tarjoamme kokonaisvaltaisia, vastuullisia ja asiantuntevia energiaratkaisuja. Haluamme toimia asiakkaillemme luotettavana lähikumppanina. Toimimme alamme suunnannäyttäjänä ja vastuullisuus on meillä arjen tekoja. Tarjoamme asiantuntemuksemme asiakkaan eduksi. Kaukolämpö- ja maakaasuasiakkaita meillä on usealla paikkakunnalla ympäri Suomen. Näiden lisäksi tarjoamme energia-, valvomo-, käyttö- sekä kunnossapitoratkaisuja teollisuudelle sekä kiinteistöille.

Saamme lämmön elämään!

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!