Keikkatyö

Perhekuntoutuskeskus Lauste, Mustionkatu 23
Hae tähän työpaikkaan

Me Lausteella tiedämme, että työntekijämme ovat avain asiakkaidemme – lapsien ja perheiden – hyvinvointiin. Teemme yhdessä töitä paremman tulevaisuuden eteen. Siihen tarvitaan tiedon ja taidon lisäksi tahtoa auttaa.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!

 

Perhekuntoutuskeskus Lausteella on jatkuvasti tarjolla erilaisia kiinnostavia lyhyitä sijaisuuksia. Keikkatyö on joustavaa ja työkavereinasi on yli 100 lastensuojeluammattilaista. Keikkatyö on myös erinomainen tapa tutustua yksiköidemme toimintaan ja työskennellä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Erityisesti tarvitsemme keikkalaisia Turkuun lastensuojelun sijaishuoltoon.

Tarjoamme paljon hyvää työkokemusta ja mahdollisuuden päästä tutustumaan monipuolisesti lastensuojelun sijaishuollon kenttään. Huomioimme haussa myös alan opiskelijat.

Keikkatyöstä maksettava tuntipalkka määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti ja on G21Jos olet kiinnostunut keikkatyöstä Perhekuntoutuskeskus Lausteella, voit jättää meille hakemuksen ja CV:n.
 


Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Avoin hakemus

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • halu tehdä vuorotyötä
  • joustavuus
  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • soveltuva korkeakoulututkinto tai alan opiskelija

Perhekuntoutuskeskus Lauste

Perhekuntoutuskeskus Lauste

Olemme yksityinen, voittoa tavoittelematon lastensuojelupalveluiden asiantuntija yli 100 vuoden kokemuksella. Erityisosaamiseemme kuuluvat erilaiset yksilölliset sijaishuollon palvelut ja erityinen huolenpito sekä koulupalvelut, laitosperhekuntoutus ja avopalvelut.

Meillä työskentelee noin 200 lastensuojelun, erityisopetuksen ja perhekuntoutuksen ammattilaista, jotka päivittävät jatkuvasti osaamistaan ja hyödyntävät työssään alan uusia innovaatioita. Me Lausteella tiedämme, että työntekijämme ovat avain asiakkaidemme – lapsien ja perheiden – hyvinvointiin. Teemme yhdessä töitä paremman tulevaisuuden eteen.

Tutustu paremmin meihin:

www.lauste.fi 

Logo

Keikkatyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!