Keikkatyö

Perhekuntoutuskeskus Lauste, Mustionkatu 23
Hae tähän työpaikkaan

Me Lausteella tiedämme, että työntekijämme ovat avain asiakkaidemme – lapsien ja perheiden – hyvinvointiin. Teemme yhdessä töitä paremman tulevaisuuden eteen. Siihen tarvitaan tiedon ja taidon lisäksi tahtoa auttaa.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!

 

Perhekuntoutuskeskus Lausteella on jatkuvasti tarjolla erilaisia kiinnostavia lyhyitä sijaisuuksia. Keikkatyö on joustavaa ja työkavereinasi on yli 100 lastensuojeluammattilaista. Keikkatyö on myös erinomainen tapa tutustua yksiköidemme toimintaan ja työskennellä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Erityisesti tarvitsemme keikkalaisia Turkuun lastensuojelun sijaishuoltoon. Yksikkömme tarjoavat erilaisia sijaishuollon palveluita ja voit tutustua yksiköiden profiileihin nettisivuillamme. Yksikkömme ovat erikoistuneet mm. kiireellisiin sekä pitkäkestoisempiin sijoituksiin, vaikeasti käytöshäiriöisten tai asosiaalisesti käyttäytyvien lasten hoitoon.

 

Perhekuntoutuskeskus Lausteella nuoren kanssa työskentelyn lähtökohtana ovat nuoren omat taidot sekä voimavarat ja perhe otetaan  osaksi kuntoutustyötä. Kuntoutuksen viitekehyksenä meillä on kognitiivinen ja voimavarakeskeinen lähestymistapa. Kuntoutus on aina yksilöllistä ja suunnitelmallista. Meillä on kuntoutustyölle moniammatillisen työryhmän tuki.Yhdessä työskentelyllä luodaan edellytykset kuntoutumisen onnistumiselle. 

 

Sijaishuollon keikkalaiselta vaadittava koulutus:

  • sosiaali- tai terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai 
  • sosiaali- terveys- tai kasvatusalan korkeakouluopiskelija ja opintoja on suoritettuna 2/3 (140 op) tai
  • sosiaali- terveys- tai kasvatusalan ammattikorkeakoulututkinto tai
  • kasvatustieteen kandidaatin tutkinto

Arvostamme aitoa halua ja motivaatiota työskennellä nuorten kanssa sekä vastuullisuutta ja arvostavaa kohtaamista.

Keikkatyöstä maksettava tuntipalkka määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti ja on G21

Ennen tehtävän vastaanottamista hakijan tulee esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi).

Jos olet kiinnostunut keikkatyöstä Perhekuntoutuskeskus Lausteella, voit jättää meille hakemuksen ja CV:n.
 


Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Avoin hakemus

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • halu tehdä vuorotyötä
  • joustavuus
  • hyvät vuorovaikutustaidot

Perhekuntoutuskeskus Lauste

Perhekuntoutuskeskus Lauste

Olemme yksityinen, voittoa tavoittelematon lastensuojelupalveluiden asiantuntija yli 100 vuoden kokemuksella. Erityisosaamiseemme kuuluvat erilaiset yksilölliset sijaishuollon palvelut ja erityinen huolenpito sekä koulupalvelut, laitosperhekuntoutus ja avopalvelut.

Meillä työskentelee noin 200 lastensuojelun, erityisopetuksen ja perhekuntoutuksen ammattilaista, jotka päivittävät jatkuvasti osaamistaan ja hyödyntävät työssään alan uusia innovaatioita. Me Lausteella tiedämme, että työntekijämme ovat avain asiakkaidemme – lapsien ja perheiden – hyvinvointiin. Teemme yhdessä töitä paremman tulevaisuuden eteen.

Tutustu paremmin meihin:

www.lauste.fi 

Logo

Keikkatyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!