Keittiömestari, Helsinki

Leijona Catering Oy
Kasarmikatu 17, Helsinki
Vakituinen, kokoaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Sykkiikö sinulla Leijonan sydän?

Meiltä saat varmasti ainutlaatuisilta maistuvia hommia. Olemme se yksi ja ainoa ravintola-alan työpaikka Suomessa, jossa pääset kattamaan pöydän kristallikruunujen alle, korpimetsään kannonnokkaan tai vankilan muurien sisään.

 

Leijona Cateringin henkilöstöravintola Paviljongissa Pääesikunnassa Helsingissä on avoinna vakituinen ja kokoaikainen tehtävä ammattitaitoiselle ja kehittämisintoiselle 

KEITTIÖMESTARILLE nykyisen keittiömestarin siirtyessä kokopäiväisesti hoitamaan edustuspalveluamme.

Toivomme energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet ammattilaisista koostuvan keittiötiimisi keulahahmo, joka johtaa joukkoaan valmentavalla otteella sekä osallistuu ruuan valmistukseen. Olet joustava ja palveluhenkinen, ja haluat osaltasi kantaa vastuun sekä omasta että tiimisi onnistumisesta. Toimit reilusti ja kohteliaasti työkavereitasi kuin kumppaneitamme kohtaan. Leijonalaisen periaatteen mukaisesti kuuntelet asiakasta herkällä korvalla, toimit ihmisläheisesti ja joustavasti asiakkaan tarpeet huomioiden. 

Arvostamme keittiöalan esimiestutkintoa ja vankkaa kokemusta henkilöstöravintolan ruokalistasuunnittelusta, päivittäisen ruoan valmistuksesta, keittiötoiminnan johtamisesta sekä myyntikatteen hallinnasta. Vastaat keittiötoiminnasta ravintolapäällikölle. Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti klo 6.30 - 15 välille arkisin. Meillä on mahdollisuus osallistua myös sotaharjoituksiin. Perehdytämme sinut tehtävään kattavan perehdytysohjelmamme mukaisesti sekä leijonalauman tuen avulla.

Leijona Catering tarjoaa sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen mielenkiintoisessa toimintaympäristössä. Meillä Leijonassa työyhteisön hyvinvointi on kunnia-asia ja panostamme siihen monin eri tavoin. Saat loistavat työkaverit, erinomaiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi. Kerrothan hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

 

Tule meille tekemään varmasti ainutlaatuiselta maistuvaa työtä!

Hae paikkaa 31.8.2022 mennessä hakupainikkeen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksytyn turvallisuusselvityksen sekä negatiivisen huumausainetestin tuloksen.

Etsimämme henkilö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • asiakaspalvelutaidot
 • järjestelmäosaaminen
 • esimieskoulutus
 • esimiestaidot
 • keittiötoiminnan johtaminen
 • hygieniapassi
 • liiketaloudellinen osaaminen
 • suomen kielen taito
 • myönteinen asenne
 • yhteistyötaidot

Tarjoamme

 • laaja työterveyshuolto
 • liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu
 • OmaLeijona
 • erilaiset palkitsemiset ja muistamiset
 • edut erilaisten yhteistyökumppanien kautta

Leijona Catering Oy

Leijona Catering tekee ruokaa, jolla on tarkoitus. Luomme maistuvaa arkea ja eväitä hyvään elämään armeijassa, vankiloissa ja monissa muissa valtion taloissa. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Yli 500 ruoka-alan ammattilaistamme valmistavat päivittäin jopa 70 000 annosta, joita nautitaan niin kannonnokassa kuin muurien suojissa. Työskentelemme ympäri Suomea noin 60 ravintolassamme kymmenillä paikkakunnilla aina Raaseporista Sodankylään. Olemme sataprosenttisesti kotimainen yhtiö, joka huolehtii suurella sydämellä työntekijöistään, ravintola-alan entistä paremmasta huomisesta sekä yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvoinnista. Olemme savuton ja Great Place to Work –sertifioitu työpaikka. Lue lisää: www.leijonacatering.fi.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!