Jyväskylä

Keittiötyöntekijä

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Hae tähän työpaikkaan

Haemme keittiötyöntekijää Ravintola Mirkaan. 

Työtehtäviisi kuuluvat lounassalaattien valmistaminen, ruokien pakkaus ja lounasannosten kotiinkuljetus asiakkaille henkilöautolla. Työ sisältää myös keittiön siivousta ja tiskausta. 

Työ ei vaadi välttämättä aiempaa kokemusta, koska tehtäviin perehdytetään. Arvostamme reipasta asennetta, järjestelmällisyyttä sekä halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa.

Työaika arkisin klo 7-15. 

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Keittiötyöntekijä
  • SOL Henkilöstöpalvelut Oy, Jyväskylä
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0401701340
Sähköposti: milla.kahkonen@sol.fi
Sijainti: Jyväskylä

Logo

Keittiötyöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!