Kemianteollisuuden prosessityöntekijä Valkeakoski

Asiakkaamme on palkittu ratkaisutoimittaja ja ekologisten, innovatiivisten teippien ja liimojen valmistaja pakkaus- ja puunjalostusteollisuudelle.  Ensimmäiset nauhat puunjalostusteollisuudelle valmistuivat 1970-luvulla. Nykyään kansainvälinen toimija, jolla on myyjiä ja asiakkaita yli 20 maassa. Tuotekehityksessä painotetaan kestävää kehitystä ja kiertotaloutta. Tuotanto sijaitsee Valkeakoskella, vain 30 kilometrin päässä Tampereelta.

 

Etsimme nyt sitoutuvaa TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ asiakkaamme tuotantolinjalle pitkäaikaiseen työhön. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen, joka kestää muutaman kuukauden, ennenkuin pystyt itsenäisesti useampaa eri työvaihetta hoitamaan. Tehtävä on hyvin rutiininomaista työtä, laaduntarkastamista, painavia nostoja tehdään päivittäin (17-20 kg), joten hyvä fysiikka on myös erittäin tärkeää. Apuvälineitä toki käytetään, mutta kaikkea siirtoa ei voi tehdä muutenkuin käsivoimin.

Tehtävän palkkauksessa noudatetaan Kemian perusteollisuuden työehtosopimusta ja työskennellään arkisin klo 8-16, mutta edellytämme valmiuksia 1-2 vuorotyöskentelyyn.

Hae tehtävään ja näin pääset työskentelmään mielenkiintoisen yrityksen iloiseen työyhteisöön ja tutustumaan mielenkiintoiseen teippi- ja naruliiketoiminnan tuotannon pariin. Me Suomessa osaamme ja viemme osaamistamme maailmalle - Ole yksi avaintekijöistä!

Rekrytointia hoitaa Valtagroupissa Minna Mansikkamäki tehokkaasti, joten ota pikimmiten yhteyttä ja täytä ensin hakemuksesi, niin pääset eteenpäin.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!