Kerääjä

Haemme asiakkaallemme Vantaalle

KERÄÄJIÄ

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli olet varmaotteinen työssäsi matalakeräilytrukin tai lavansiirtovaunun ohjaimissa ja asennoidut työskentelemään motivoituneesti materiaalivirtojen hallinnoinnin parissa. Arvostamme auttavaa työtoveria, joka on tarpeen vaatiessa aktiivinen muissa toimeksiantoon läheisesti liittyvissä varastoinnin työtehtävissä.

Työtä tehdään päivävuorossa. Mahdollisuus työskennellä kahdessa vuorossa katsotaan kuitenkin eduksi. Palkkaus on kaupan alan varaston työehtosopimuksen mukainen, eli peruspalkka 11,97 - 13,69 e/h riippuen työkokemusvuosista. Painotamme haussa aiempaa kokemusta keräilystä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi aiempi kokemus varastotyöstä esim. pakkaamossa tai tavaran vastaanotossa katsotaan eduksi.

Kokonaisvaltaisessa logistiikkakeskuksessa keräiltävät tuotteet vaihtelevat laidasta laitaan aina elektroniikkalaitteista elintarvikkeisiin. Manuaalivarastoinnissa sinulla on käytettävissä nykyaikaiset työvälineet, ja työympäristö edustaa muutenkin alan ehdotonta huipputasoa.

Työn aloituspäivämäärä sovitaan asiakaskohteen työnjohdon kanssa sopivan henkilön löydyttyä. Hae siis paikka pikimmiten, jos koet olevasi etsimämme varastotyöntekijä. Kyse on keikkatyöstä, mutta tarjolla on toistaiseksi täysiä viikkotunteja. Työ sisältää myös mahdollisuuden vakinaistua asiakkaan omille kirjoille hyvien näyttöjen myötä.

Emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia. Kun haet paikkaa linkistä avautuvan lomakkeemme kautta, muista liittää mukaan CV:si.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoainen, keikkatyö

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: mikko.sandstrom@sol.fi
Sijainti: 01380 Vantaa

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!