Keräilijä (Piikkio Works)

Piikkio Works Oy tarjoaa kokonaisia majoitusratkaisuja meri-, offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin. Ensimmäinen hyttitehdas perustettiin Piikkiöön, joka sijaitsee Lounais-Suomessa lähellä Turkua, jo vuonna 1982. Yli 30-vuotisen toimintansa aikana yhtiö on toimittanut yli 130 000 hyttiä ja kylpyhuoneyksikköä.

Piikkio Works Oy on erikoistunut valmistamaan räätälöityjä moduulihyttejä sekä kokonaisten hyttialueiden avaimet käteen ‑toimituksia kaikenlaisiin risteily- ja matkustaja-aluksiin sekä offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin.

Piikkio Works on MEYER TURKU OY:n tytäryhtiö.

Kurkkaa meistä lisää https://www.piikkioworks.fi/

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaamme Piikkio Works Oy:n tuotantolaitokselle ripeitä logistiikkatyöntekijöitä hyttimateriaalien keräilyn pariin. Työaika on arkisin 7:00-15:30. Hyvälle tekijälle on tarjolla töitä loppuvuoteen asti. Jos nautit rutiininomaisesta työskentelystä isossa työporukassa, niin klikkaa hakemukseen pikimmiten, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilöin löydyttyä.

Toivomme sinulta

Sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta logistiikka-alan työtehtävistä. Työskentelet tarkasti ja työturvallisuuden huomioon ottaen, eikä sinulla mene sormi suuhun kiireisinäkään hetkinä ja omaat hyvää ennakointikykyä. Työssä vaaditaan tarkkuutta ja aikataulutusta, jotta materiaalit ovat oikeana hetkenä linjastolla. Trukinajotaitoa vaaditaan.

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu materiaalinen listakeräily linjastolla työskenteleville niin käsin kuin trukillakin. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa.

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi isoa ja kannustavaa työyhteisöä, jossa työtä tehdään suurella volyymilla. Toimit tärkeänä linkkinä osana suurien risteilyalusten valmistusta. Tarjoamme työntekijöille Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen sekä motivoivan tuotantopalkkion.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! Anna meidän siis auttaa uuden työn löytämisessä, ja navigoi sivullemme https://www.contiopalvelut.fi/tyonhakijalle, täytä lyhyt lomake, ja kerro mielenkiinnon kohteistasi!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Piikkio Works Oy

Sijainti: Kolamäentie 2, Piikkiö
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!