Keräilijä

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme Espoon Juvanmalmilla sijaitsevaan toimipisteeseen keräilijää kiireisimpään sesonkiin. Työt alkavat elokuussa ja kestävät lokakuun loppuun. Töitä tehdään kahdessa vuorossa. Jos haluat kartuttaa kokemusta varastotöistä, niin lukaise alta lisää!

Toivomme sinulta

Voit olla alalle tuore tulija tai jo enemmän kokemusta omaava varastoalan osaaja. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen erilaisista varastopuolen tehtävistä, etenkin keräilystä ja sähköpässin käytöstä. Tarkkuus on valttia, ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen sekä vastuullinen. Tärkeintä on halukkuutesi päästä tekemään varastoalan töitä!

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu kokemuksestasi riippuen tavaran vastaanotto, hyllytys, keräily, sekä lastaus. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Tehtävän palkkahaarukka on kokemuksestasi riippuen 12-14,5 €/h. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Contio Henkilöstöpalvelut / Helsinki

Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Kumpulantie 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!