Keräilijöitä pakkasvarastolle

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle

KERÄILIJÖITÄ PAKKASVARASTOLLE.

Pääsääntöinen tehtäväsi on tavaraoiden äänikeräily. Olethan valmis työskentelemään kylmissä olosuhteissa, sillä keräily tapahtuu pakkasvarastolla, noin -20 asteen lämpötilassa. Lisäksi työskentelytilat ovat normaalia pölyisempiä, sillä tilojen lämpötilan (-20) vuoksi, siivouksessa ei voida käyttää vettä.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi, mutta ei välttämätöntä, sillä tehtävään järjestetään erittäin kattava perehdytys.

Etsimämme tekijä on sitoutunut, luotettava ja halukas oppimaan logistiikan työtehtävistä. Toivomme hakijalta riittävää suomen kielen taitoa sekä hyvää kuntoa. Työtehtävät sisältävät runsaasti toistoa.

Työaika ja työsuhde: Määräaikainen työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa, alkaen 17.04.2023 tai 8.05.2023. ja kestäen syyskuulle saakka. Työ on kokoaikainen, 37,5 tuntia viikossa ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Palkkaus: Kaupan TES  (12,21-13,97 kokemuksen mukaan) + olosuhdelisä + kannustinpalkkiot (oman suoriutumisesi mukaan. Yleinen vaihteluväli euromääräisesti ollut 200-1000 € kannustinpalkkiota/kuukausi, normaalin palkan ja lisien päälle)

Odotamme sinulta:

  • Huolellista ja ripeää työotetta
  • Valmiutta vuoro- (aamu/ilta) ja viikonlopputyöhön
  • Mielenkiintoa tehdä monipuolisia työtehtäviä ja kehittyä logistiikkatehtävissä
  • Vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon ja nuorekkaan työyhteisön, sekä helposti lähestyttävät esimiehet
  • Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja kehittyvään uraan vakavaraisessa yrityksessä
  • Kilpailukykyisen palkan ja kannustepalkkiot
  • Kattavat työsuhde-edut

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Liitäthän hakemukseesi ajantasaisen CV.n. Emme vastaanota sähköpostiin tulleita hakemuksia.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen / määräaikainen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: marjukka.loukko@sol.fi

Logo

Keräilijöitä pakkasvarastolle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!