Hotelliemäntä kokoaikaiseen vakituiseen päivätyöhön

Asiakaskohteessamme Vaasan keskustassa vakituinen kokoaikainen työpaikka tarjolla sinulle; osaava ja aurinkoinen

HOTELLIEMÄNTÄ

Kerroshoito on hotellin toiminnan kannalta keskeisimpiä ja vastuullisimpia tehtäviä, ja siksi panostamme, että löydämme juuri oikean henkilön tähän työhön. Työssä tehtäviin kuuluu päivän työjärjestyksen ja töiden valmistelu, työn sujuvuudesta ja tarvikkeista huolehtiminen. Työ on kokoaikaista päivätyötä, ja edellyttää kausiluontoista joustavuutta.

Tehtävässä arvostamme, että olet ammattitaitoinen ja ripeä, sujuvasti suomenkielinen ja muuten kielitaitoinen, organisointitaitoinen, fyysisesti dynaaminen, asenteeltasi positiivinen sekä asiakaspalveluhenkinen. Vastaavasti tarjomme työn turvallisessa organisaatiossa, jossa haluamme yhdessä kehittää ja kouluttautua.

Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme, ja siihen ovat sitoutuneet niin me SOL Henkilöstöpalveluilla, kuin myös asiakasyrityksemme ammattitaitoiset esimiehet. Omalla työpanoksellamme me sitoudumme yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaita ja jokaisen työpanosta arvostavia työpäiviä. 

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille itsestäsi, osaamisestasi, vahvuuksistasi ja tulevaisuuden haaveistasi. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä.

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa: taina.varttila@@sol.fi.

Tervetuloa aurinkoiseen työyhteisöömme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Koko-aikainen, vakituinen

Työsuhde-edut

Smatum-liikuntasetelit

Työterveyspalvelut

Mahdollisuus jatkuvaan llisäkouluttautumiseen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: no-reply.rekry@sol.fi
Sijainti: Vaasa

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!