Kerroshoitaja Hämeenlinnaan

Etsimme asiakkaallemme Hämeenlinnan Aulankoon

KERROSHOITAJAA

Työtehtäviisi kuuluu hotellihuoneiden ja yleisten tilojen siivoamista. Hotellissa siivoustyö on nopeatempoista ja itsenäistä, joten hyvästä fyysisestä kunnosta ja paineensietokyvystä on hyötyä.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta työotetta. Työssä menestyminen vaatii hyvää asiakaspalveluasennetta ja joustavuutta. Työhön perehdytetään.

Töitä on tarjolla heinä-elokuun ajan, mutta työtehtävässä on mahdollisuus jatkaa pidempään. Työpäiviä on ma-su, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös viikonloppuisin. Työaika on klo. 9:30-17. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen.

Työt alkavat mahdollisimman pian, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti järjestelmämme kautta. Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi ja työkokemuksestasi sekä liitteeksi mahdollinen CV. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Sähköpostitse tulleita hakemuksia ei käsitellä.

Lisätietoja: iira.pirinen@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: iira.pirinen@sol.fi
Sijainti: Hämeenlinna

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!