Kerroshoitajia kesäksi hotellisiivoukseen Kotkaan

SOL tarjoaa runsaasti aurinkoisia kesätyöpaikkoja eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Etsimme Kotkaan kesätöihin aurinkoisia

KERROSHOITAJIA HOTELLISIIVOUKSEN PARIIN

Kerroshoitotyö pitää sisällään lakanoiden vaihtoa, petaamista, imurointia, pintojen pyyhintää ja kylpyhuoneen siivousta. Hotellihuoneiden puhtaaksi loihtimisen lisäksi työtehtäviin sisältyy myös hotellin yleisten tilojen siivousta.

Varhaisimmat työvuorot alkavat jo klo 05 ja iltavuorot päättyvät klo 20. Maanantain ja sunnuntain välille sijoittuvissa työvuoroissa työtunteja kertyy 15 h - 37,5 h/vko, ennalta laaditun työvuorolistan mukaisesti.

Etsimämme henkilö:

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta reipas ote työhön ja oma-aloitteisuus ovat meille monin verroin tärkeämpiä. Perehdytämme sinut kyllä tehtäviisi.
Edellytämme joustavuutta työvuorojen ja työaikojen suhteen.
Odotamme vähintään suomen kielen alkeiden osaamista mutkattoman yhteistyön takaamiseksi.

Tehtävän palkkaus perustuu kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen. Käytössä on palkkaryhmä 2 (11,73 €/ h) + lisät. Teemme kanssasi kirjallisen osa-aikaisen työsopimuksen kesän ajaksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaamme yhteensä 10 henkilöä. 

Uskomme SOLilla, että työn merkityksellisyys on tärkeää myös kesätyöntekijöillemme. Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esihenkilömme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten ja milloin olet käytettävissä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä. 

Lisätietoja antaa: Mirka Viinanen mirka.viinanen(at)sol.fi

Tervetuloa aurinkoiseen joukkoomme!

#alle18

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö, osa-aikainen (vähintään 15 h/ viikko)

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • suomen kielen alkeet
  • reipas ote työhön
  • oma-aloitteisuus
  • joustavuus työvuorojen ja työaikojen suhteen

Lisäksi eduksesi on:

  • siivouskokemus

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

SOL Palvelut Oy:n palveluihin kuuluu siivous- ja toimitilapalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme puhtauden ja korkean hygienian ratkaisuja, joilla vaikutamme työympäristöjen viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää yli 14 000 aurinkoista SOLilaista.

 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: mirka.viinanen@sol.fi
Sijainti: Kotka