Kerroshoitajia kesäksi hotellisiivoukseen Kuopioon

SOL tarjoaa runsaasti aurinkoisia kesätyöpaikkoja eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Etsimme Kuopioon kesätöihin aurinkoisia
KERROSHOITAJIA HOTELLISIIVOUKSEN PARIIN

 

Kerroshoitotyö pitää sisällään lakanoiden vaihtoa, petaamista, imurointia, pintojen pyyhintää ja kylpyhuoneen siivousta. Hotellihuoneiden siivouksen lisäksi työtehtäviin sisältyy myös hotellin yleisten tilojen siivousta.

Työaika: Ma-su klo 9.00 - 16.00 (noin 25 h/vko). Määräaikaisen kesätyösuhteen päättymispäivämäärä on viimeistään 15.09.2024

Etsimämme henkilö:
-Suomen kielen taito / hyvä englannin kielen taito
-Vähintään 16 vuoden ikä

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kerroshoitotyöstä ja siivouksesta, mutta reipas ote työhön ja oma-aloitteisuus ovat meille monin verroin tärkeämpiä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä tiimimme tuen. Edellytämme joustavuutta työvuorojen ja työaikojen suhteen.
Hotellin asiakkaita kohdataan sekä suomen että englannin kielellä.

Lisäetuja:
- Pieniä palkintoja hyvästä työstä, esim. leffalippuja

Tehtävän palkkaus perustuu kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen. Hotellissa käytössä on palkkaryhmä 3 (12,32 €/ h). Teemme kanssasi kirjallisen osa-aikaisen työsopimuksen kesän ajaksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaamme kesätöihin 15 - 20 henkilöä. Työsuhde alkaa harjoittelijan palkalla perehdytysjakson ajan.

Uskomme SOLilla, että työn merkityksellisyys on tärkeää myös kesätyöntekijöillemme. Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esihenkilömme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten ja milloin olet käytettävissä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä. 

Lisätietoja antaa: Laura Kinnunen, laura.kinnunen(at) sol.fi

Tervetuloa aurinkoiseen joukkoomme!

#alle18

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö, Osa-aikainen

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

SOL Palvelut Oy:n palveluihin kuuluu siivous- ja toimitilapalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme puhtauden ja korkean hygienian ratkaisuja, joilla vaikutamme työympäristöjen viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää yli 14 000 aurinkoista SOLilaista.

 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

Sijainti: Kuopio

 

Logo

Kerroshoitajia kesäksi hotellisiivoukseen Kuopioon

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!