Kerroshoitajia siivoustyöhön Pyhätunturille

Haemme aurinkoiseen joukkoomme osa-aikaisia 

KERROSHOITAJIA SIIVOUSTYÖHÖN PELKOSENNIEMELLE PYHÄTUNTURIN ALUEELLE.

Työtä tehdään maanantaista sunnuntaihin n. klo 08.00 - 16.00 ja sesonkina klo 8.00 -20.00 välisenä aikana. Työpäivien pituudet vaihtelevat 6-7,5h/pvä. Aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja palkkaus perustuu Kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen.

Työkuvaan kuuluu erinlaisten huoneistojen siivousta ja petaamista. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä, samoin hyvät asiakaspalvelutaidot. Tärkeintä meille on aurinkoinen asenteesi. Suomen kielen osaaminen on plussaa.

Jos siis olet reipas oma-aloitteinen ja ahkera, olet hakemamme henkilö.

Meillä esihenkilöt ovat sitoutuneet huolelliseen perhedyttämiseesi. Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme, joten haluamme tukea sinua koko työsuhteen ajan.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakulomakkeemme ja kerro meille, miten hyvin sinä sopisit tähän tehtävään. Olemme yhteidessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Sari Harju sari.harju@sol.fi, p.040-6898359

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen ja vakituinen/sesonkityöntekijä

Työsuhde-edut

  • Smartum-liikuntaetu
  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0406898359
Sähköposti: sari.harju@sol.fi
Sijainti: Pelkosenniemi

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!