Kesäharjoittelija GRK Suomi Oy

Haaveiletko kesästä raittiissa ulkoilmassa? Kiinnostaako työkokemus ja oman osaamisen kehittäminen oman alasi kesätyötehtävissä? Siinä tapauksessa kesä GRK:lla on sinua varten!

Otamme kesälle 2024 jälleen uusia työ- ja työnjohtoharjoittelijoita, sähköasentajia sekä kesätyöntekijöitä ympäri Suomea. Opiskeletpa sitten ammattiin, insinööriksi, rakennusmestariksi tai diplomi-insinööriksi, niin takaamme sinulle työntäyteisen kesän huippuammattilaisten keskuudessa.

GRK:laisen tunnistat seuraavista asioista:

  • Työtä pelkäämättömästä asenteesta.
  • Rohkeudesta ja halusta oppia jatkuvasti uutta.
  • Vastuullisesta tekemisestä kuitenkaan hyvää meininkiä unohtamatta.
  • Kaveria ei jätetä-mentaliteetista.


Tunnistitko näistä itsesi? Hienoa, annas kun kerromme vielä vähän lisää:

Me tarjoamme sinulle rehtiä menoa infra-, raide-, tai asfalttirakentamisen parissa, alansa kovimmat osaajat työkavereinasi ja opastajinasi sekä työtehtävät, joiden vaativuus kasvaa osaamisesi mukana. Tulet saamaan oppisi oikeita töitä tehdessä aitojen ihmisten ja rakentamisen parissa. Me pidämme sinusta huolen ja autamme sinua pärjäämään myös mukavuusalueesi ulkopuolella. Meillä siis mennään eikä meinata, tuletko mukaan?

Jos vakuutuit ja ryhdyit täyttämään hakemustasi, kerro meille ainakin nämä:

  • Kuka olet
  • Mitkä opinnot ja monesko vuosikurssi sinulla on menossa
  • Minkälaiset hommat sinua erityisesti kiinnostaisivat
  • Onko jokin tietty maantieteellinen alue, jonne haluat/voit sijoittua. Matkustusvalmius katsotaan eduksi.

Hakemuksen lisäksi haluaisimme nähdä myös CV:si.

Hakemuksia otamme vastaan 17.3.2024 asti. Täytämme paikkoja kuitenkin jo matkan varrella, joten älä turhaan odottele!

Kesätöistä ja GRK:sta lisätietoja antaa Jere Hänninen, jere.hanninen@grk.fi, +358 40 559 4046

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesäharjoittelu

GRK Suomi Oy

GRK on suomalainen rakennusalan konserni, johon kuuluvat emoyhtiö GRK Infra Oyj:n lisäksi tytäryhtiöt GRK Suomi Oy Suomessa, GRK Sverige AB Ruotsissa sekä GRK Eesti AS Virossa. Konsernissamme työskentelee noin 1000 ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2022 oli 450 miljoonaa euroa. Toimintamme on arvojemme mukaista: Me kannamme vastuun, Me emme pelkää, Me emme jahkaile, Me emme vain käy töissä ja Me onnistumme yhdessä.

Ydinosaamiseen kuuluvat vaativien infrarakennushankkeiden toteutus, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen radanrakennusosaaminen. Väylä-, taito- ympäristö- ja teollisuusrakentamisessa GRK tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon.

Tutustu meihin osoitteessa www.grk.fi

Sähköposti: rekry@grk.fi
Sijainti: Jaakonkatu 2, Vantaa

Olemme innovatiivinen ja yrittäjähenkinen yhtiö, jossa aidosti arvostetaan osaamista, uusia ideoita sekä kykyä toteuttaa ne. Meillä saat vapautta, vastuuta ja haasteita hyvällä porukalla. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää ja syventää osaamistasi asiantuntevassa työyhteisössämme.

Logo

Kesäharjoittelija GRK Suomi Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!