KESÄKSI ELINTARVIKEALAN TYÖNTEKIJÖITÄ JUVALLE

Haemme asiakkaallemme Juvalle

KEITTIÖTYÖNTEKIJÖITÄ ELINTARVIKETEOLLISUUTEEN KESÄKSI

Ruokaa valmistetaan tarkkojen reseptien mukaan, perinteiseen ruuanlaittoon uskoen, kunnioittaen raaka-aineita ja ruokailijoita – kotona tehdyn makuista ja näköistä. Asiakkaamme on erikoistunut myös luomuruokaan. 

Työtä tehtään 

  • lämpimän keittiön puolella, missä valmistetaan kotiruokaa tilauskeittiöiden ja palvelutiskien tarpeisiin
  • kylmäkeittiössä, missä valmistetaan eväs- ja salaattiannoksia (lämpötila on + 6 astetta)

Työtä on aikavälillä 29.5-22.8.2022 ja työ on päivä- tai kaksivuorotyötä, työpäivän pituus 8 h aikavälillä klo 6-22

Alan koulutus tai vastaavasta työstä kertynyt kokemus katsotaan eduksi ja otetaan palkkauksessa huomioon - meille tärkeintä on hyvä asenne, työn oppii myös tekemällä! Työpisteillä tehdään töitä yhdessä, joten työ on helposti opittavissa. Sovellettava TES on elintarvikealan työehtosopimus. Pakollisena vaatimuksena on hygieniapassi ja tarvittaessa salmonellatodistus

Keittiöllä on hyvä meininki, haluaisitko sinä olla osa sitä?

Laita hakemus tai kysy lisätietoja: Minna Kunnari p. 0404814534 

 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen kesätyö

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: +358404814534
Sähköposti: minna.kunnari@sol.fi
Sijainti: Teollisuustie, Juva

Logo

KESÄKSI ELINTARVIKEALAN TYÖNTEKIJÖITÄ JUVALLE

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!