Kesätöihin ohjaajaksi tai lähihoitajaksi erityisasumiseen

Onko tähtäimessä unelmiesi kesätyö?

Haemme erityisasumiseen ohjaajia kesätöihin Uniikki Hämeenlinnaan.

Miltä kuulostaisi työpäivä aurinkoisella isolla piha-alueellamme keinuen tai trampoliinilla pomppien? Jos työpäivän aikana metsälenkki tai mökkireissu kuulostaisi sinun jutultasi, meillä olisi töitä juuri sinulle! Oletko uteliaasti ympäröivään maailmaan suhtautuva, kehitysvamma- ja autismialasta kiinnostunut sosiaali- ja terveysalan opiskelija tai jo alan ammattilainen? Haluatko työpaikan, jossa jokainen työpäiväsi on merkityksellinen? Meille Uniikeissa unelmien kesätyö tarkoittaa mielenkiintoisia työtehtäviä, oppimista yhdessä alan parhaiden ammattilaisten kanssa sekä hauskaa työyhteisöä ja uusia unohtumattomia työystäviä. Muutama pihlisläinen onkin sanonut, että olemme työpaikkana kokoamme pienemmän tuntuinen – ihmisen kokoinen ja meillä esihenkilöt ovat läsnä arjessa.  

Uniikki yksikkömme tarjoaa erityisen kodin kehitysvammaisille autismikirjon asukkaille. Meillä arkeen kuuluu kaikkea sitä, mitä meidän kaikkien jokapäiväiseen elämään kuuluu. Kohtaamme yhdessä asukkaiden kanssa elämän ilot ja surut. Meille tärkeää on, että jokainen asukkaamme saa elää omannäköistä elämää, huomioiden yksilöllisen ohjauksen ja asukkaiden voimavarat.

Tule meille työkaveriksi iloiseen ja kannustavaan työtiimiin. Me lupaamme kuunnella sinua ja haluamme, että voit myös nauttia kesästä. Teemme muutenkin parhaamme, että pääset heti jutun juonesta kiinni. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja meillä pääset kehittymään yhdessä osaavien työntekijöiden ja erityistyöntekijöiden kanssa, jossa myös sinun toiveillasi on merkitystä. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi uuden työkaverin, jolta löytyy ennakkoluulottomuutta, huumorintajua sekä hyvää asennetta.

Mitä tarjoamme sinulle? 

  • Tarjoamme mahtava tiimin lisäksi yksilöllisen perehdytyksen, laajan työterveyshuollon palvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. 

Edellytykset tehtävään: 

  • Tehtävään hakeminen edellyttää, että olet sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai opiskelija. Valmis osaaja ei tietenkään tarvitse olla, vaan rinnallasi kulkevat muut tiimisi ammattilaiset ja esihenkilö. 

  • Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. 

  • Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta) 

Olisiko meillä sinun unelmiesi kesätyö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan toukokuun alusta syyskuun loppuun. Ohjaajan työ on pääasiassa 2-vuorotyötä, mutta viikon työtunnit on tehtävissä neljään päivään pitkien päivien muodossa; mahdollisuus myös yövuoroihin, jos sinulla on jo alan koulutus.

Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan yksityistä sosiaalipalvelualan tesiä, palkka G20C, 2268,48 € - 2453,07 € sekä 100 € saatavuuslisä, palkka määräytyy kokemusvuosien mukaan. Palkkaan vaikuttaa opiskelu sekä opintopistemäärät.

Voit myös soitella tai laittaa meille viestiä, jos tehtävä herättää kysymyksiä. 

Yksikön johtaja Marjaliisa Wallenius 0504513097 marjaliisa.wallenius@pihlajalinna.fi tai tiimivastaavat Jasmin Hellemaa 0406615348 jasmin.hellemaa@pihlajalinna.fi tai Heini Harjula 0405966329 heini.harjula@pihlajalinna.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • Kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Uniikki, Hämeenlinna

Hämeenlinnan Uniikki tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille ihmisille, joilla on vakavia käyttäytymisen säätelyn tai elämänhallinnan haasteita. Haasteet voivat johtua esimerkiksi autismikirjon oireyhtymästä tai mielenterveysongelmista. Uniikki Hämeenlinnassa asuu tällä hetkellä 11 nuorta miestä, mutta paikkoja yksikössä on 13 asukkaalle. Uniikki sijaitsee rauhallisella alueella Hämeenlinnan Luolajassa. Yksikön lähimaastosta löytyy hyvät ulkoilu mahdollisuudet ja piha-alueellamme on turvallista harjoitella myös yksin ulkoilua.

Uniikki-asuminen sopii erityisen hyvin henkilöille, jotka hyötyvät yhtenäisestä palvelukokonaisuudesta erillisen asumisen ja päivätoiminnan sijaan. Asuminen ja päivätoiminta muodostavat integroidun kokonaisuuden, jossa toiminta suunnitellaan asiakkaan vireystilan, mielenkiinnon kohteiden ja harjoiteltavien taitojen mukaan. Arkea suunnitellaan yksilöllisesti ja asiakkaiden ohjelmaa muokataan tarvittaessa jokaisen mielialan, keskittymiskyvyn ja jaksamisen mukaan.

Uniikissa halutaan nähdä ihminen kehitysvamman ja autismin takana. Asiakkaita tuetaan oman näköiseen elämään, jossa jokaisen haaveet ja toiveet saavat näkyä ja kuulua.

Puhelin: 0504513097
Sijainti: Kekkurinkuja 3, Hämeenlinna
Logo

Kesätöihin ohjaajaksi tai lähihoitajaksi erityisasumiseen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!