Kesätöihin PowerParkiin kaudelle 2024

Haemme kesätyöntekijöitä kaudelle 2024 monipuolisiin tehtäviin PowerParkin huvipuistoon sekä huvipuiston ulkopuolella oleviin toimintoihin. Työllistämme yli 16-vuotiaita ja toivomme hakijoilta aurinkoista ja hymyilevää asennetta, intoa oppia uusia asioita ja kykyä toimia tiimissä kiireenkin keskellä. Tutustu työtehtäviin nettisivuillamme ja täytä hakemus!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö / määräaikainen

PowerPark

PowerPark on matkailukeskus, joka koostuu monesta eri toimialasta. Saman yrityksen sisältä löytyy mm. majoitus- ja ravintolatoimintaa, kahvilatoimintaa, jäätelömyyntiä ja muuta myymälätyötä, karting-toimintaa, minigolfia, huvipuistolaitteita, siivoustyötä, oma elokuvateatteri sekä oma leipomo. Työllistämme joka kesä yli 400 työntekijää iältään noin 16 - 70 vuotta. Tämä takaa sen, että joukostamme löytyy kaikenlaisia persoonia ja monenlaista osaamista. Meillä saat rohkeasti olla oma itsesi.

PowerPark on aivan oma maailmansa ja meillä pääset kokeilemaan omia haaveammattejasi. Meillä kukaan ei toimi yksin, vaan kaikilla on oma tiimi ja tuki ympärillään.

Meille tunne on tärkeä voimavara. Kun työntekijällä on tunne, että hänestä välitetään, hän tietää mitä häneltä odotetaan ja hän on saanut hyvän perehdytyksen tehtäväänsä; hänellä on varmuus ja taito tuottaa myös asiakkaillemme unohtumattomia kokemuksia ja positiivisia tunteita.

Perehdytykset kesäkauden työtehtäviin alkavat hieman tehtävästä riippuen huhti-toukokuun aikana. Huvikausi starttaa toukokuussa ja töitä riittää aina syyskuun puoliväliin saakka. Kausi huipentuu kaikkien työntekijöiden yhteiseen kiitosjuhlaan!

Tutustu tarkemmin tehtäväkuvauksiin ja jätä hakemus nettisivuillamme. Haku päättyy 29.2.2024. Kutsumme sopivat hakijat työhaastatteluihin jo hakuajan puitteissa ja vapaat paikat täytetään sitä mukaa, kun sopivat hakijat löytyvät. Kannattaa siis toimia nopeasti. 

Tehtävissä noudatetaan Huvi-, teema- ja elämyspuistojen omaa työehtosopimusta, mutta maksamme TES:iä korkeampaa palkkaa. Palkkaus vaihtelee työtehtävän mukaan. Tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut, mm. ilmaisia huvipuistorannekkeita, alennuksia tuotteista ja tapahtumista sekä yhteisiä aktiviteetteja myös työajan ulkopuolella. Lisätietoja PowerParkin työtehtäviin liittyen antaa sähköpostitse rekrytointikoordinaattori pia.sissala@powerpark.fi.

PowerParkilla ei ole omaa asuntolaa kesätyöntekijöille. Lähialueen vapaisiin vuokra-asuntoihin voit tutustua esim. osoitteessa Kauhavan vuokra-asunnot.fi sekä Oikotie.fi ja Etuovi.fi sivustoilla. 

 

 

Ota yhteyttä:

Puhelin: +358 10 3477 600
Sähköposti: jobs@powerpark.fi
Sijainti: Puistotie 3, Härmä