Kesätöihin Sanoma Manuun

Haluatko tulla osaksi Sanoma Manua, joka on Pohjoismaiden modernein sanomalehtipaino? Samalla kun maailma digitalisoituu, moni arvostaa edelleen fyysistä painettua sanomalehteä aamukahvin äärellä. Etsimme painoomme tulevaksi kesäksi vuosiloman sijaisia, jotta pystymme palvelemaan luotettavasti asiakkaitamme kesälomakaudenkin aikana.

Tampereella sijaitsevassa Manussa painetaan useiden eri kustantajien julkaisemia lehtiä viikossa ja levikit vaihtelevat tuhansista miljooniin. Painotalomme ei ole musteen tahraama tuotantolaitos, vaan kiinnitämme siisteyteen ja työviihtyvyyteen jatkuvasti huomiota. Meille tärkeitä arvoja ovat etenkin vastuullisuus, pitkään jatkunut systemaattinen ympäristö- ja ilmastotyömme sekä henkilöstömme hyvinvoinnista huolehtiminen. 

Kesäksi etsimme painotyöntekijöitä offset-painokoneelle ja painon jälkikäsittelyyn.

Työ on kolmivuorotyötä. Työvuorot vaihtelevat tarpeen mukaan. Työaika on 40 h/vko. Työt alkavat touko-kesäkuussa ja loppuvat elo-syyskuussa 2023.

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön esimerkiksi prosessiteollisuuden koulutuksen opiskelijoille sekä insinööriopiskelijoille. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen painossa, mutta se ei ole välttämätöntä. Annamme kattavan perehdytyksen, mutta odotamme sinulta omatoimisuutta, kykyä toimia osana tiimiä, noudattaa selkeitä prosesseja sekä huolellisista ja tarkkaa työotetta.

Tule mukaan hyvään tiimiin ja viihtyisiin toimitiloihin Tampereen Sarankulman toimipisteeseemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jukka Ojanen 18.1 klo 10-11, 19.1 klo 15-16, 31.1 klo 10-11 ja 1.2 klo 14-15 puh. 050 5963800, sähköposti: jukka.ojanen@sanoma.com. Täytämme paikkoja jo hakuaikana, joten kannattaa jättää ilmoitus mahdollisimman pian.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Tarjoamme

  • Lounasetu
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Sanomain Kerhon toiminta (esim. liikuntajaos, kulttuuritapahtumat jne.)
  • Tasokas työterveyshuolto

Sanoma Media Finland

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta, autamme yrityksiä menestymään. Sillä on merkitystä. 

Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Sanoman mediat tavoittavat 97 % suomalaisista joka viikko. 

Sanomalla työtä tehdään asiakas edellä, datan pohjalta, fiksusti, vastuullisesti ja yhdessä. Meillä jokaisella on tilaa kehittyä, toimia ja olla oma itsensä. Arjen käytännöt joustavat ja niitä kehitetään jatkuvasti. Tähtäämme korkealle ja teemme tosissaan, mutta töissä on myös hauskaa. Työkavereina on alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä. Tavoitteenamme on monimuotoinen, yhdenvertainen ja osallistava työpaikka.  

Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita, vaikuttaa ja saa aikaan keskustelua. Onko sulla #sanomista? 

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. 

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Patamäenkatu 9
Logo

Kesätöihin Sanoma Manuun

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!