Kesätöihin Sanomalan lehtipainoon

Haluatko tulla osaksi Sanomalan painotaloa, joka on yhdistelmä modernia digitaalista aineistonhallintaa sekä perinteistä ja tehokasta sanomalehtituotantoa? Samalla kun maailma digitalisoituu, moni arvostaa edelleen fyysistä painettua sanomalehteä aamukahvin äärellä. Etsimme painoomme tulevaksi kesäksi vuosiloman sijaisia, jotta pystymme palvelemaan luotettavasti asiakkaitamme kesälomakaudenkin aikana.

Vantaan Martinlaaksossa sijaitseva Sanomala on Suomen suurin sanomalehtipainotalo, jossa painetaan useiden eri kustantajien julkaisemia lehtiä viikossa ja levikit vaihtelevat tuhansista miljooniin. Painotalomme ei ole musteen tahraama tuotantolaitos, vaan kiinnitämme siisteyteen ja työviihtyvyyteen jatkuvasti huomiota. Meille tärkeitä arvoja ovat etenkin vastuullisuus, pitkään jatkunut systemaattinen ympäristö- ja ilmastotyömme sekä henkilöstömme hyvinvoinnista huolehtiminen. 

Kesäksi etsimme osaajia seuraaviin tehtäviin:

  • Painotyöntekijöitä offset-painokoneelle
  • Postittajia painotalon jälkikäsittelyyn
  • Kunnossapitotyöntekijä painotalon tekniikan ylläpito-, huolto- ja korjaustehtäviin.

Työvuorot pysyvät pääasiallisesti samoina läpi kesän ja kesätyöntekijät sijoittuvat joko aamu- tai ilta-/yövuoroon. Tarjoamme töitä täydellä työajalla (40 h/vko) sekä joustavammalla osa-aikaisella työajalla (20 - 40 h/vko). Työt alkavat touko-kesäkuussa ja loppuvat elo-syyskuussa 2024.

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön esimerkiksi tuotantotalouden tai konetekniikan insinööriopiskelijoille sekä soveltuvalle toiseen asteen koulutuksen opiskelijoille. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen painossa, mutta se ei ole välttämätöntä. Annamme kattavan perehdytyksen, mutta odotamme sinulta kykyä toimia osana tiimiä, noudattaa selkeitä prosesseja sekä huolellisista ja tarkkaa työotetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanomalan tuotantojohtaja Johanna Blom, puh. 0400 286 591. Täytämme paikkoja jo hakuaikana, joten kannattaa jättää ilmoitus mahdollisimman pian.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Tarjoamme

  • Lounasetu
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Sanomain Kerhon toiminta (esim. liikuntajaos, kulttuuritapahtumat jne.)
  • Tasokas työterveyshuolto

Sanoma Media Finland

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta, autamme yrityksiä menestymään. Sillä on merkitystä. 

Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Sanoman mediat tavoittavat 97 % suomalaisista joka viikko. 

Sanomalla työtä tehdään asiakas edellä, datan pohjalta, fiksusti, vastuullisesti ja yhdessä. Meillä jokaisella on tilaa kehittyä, toimia ja olla oma itsensä. Arjen käytännöt joustavat ja niitä kehitetään jatkuvasti. Tähtäämme korkealle ja teemme tosissaan, mutta töissä on myös hauskaa. Työkavereina on alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä. Tavoitteenamme on monimuotoinen, yhdenvertainen ja osallistava työpaikka.  

Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita, vaikuttaa ja saa aikaan keskustelua. Onko sulla #sanomista? 

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. 

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Martinkyläntie 9
Logo

Kesätöihin Sanomalan lehtipainoon

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!