Kesätöitä puhdistusalalla Ähtärissä

Liity osaksi aurinkoista porukkaamme kesäksi 2024 Ähtäriin, sillä tarjolla on
runsaasti mukavaa tekemistä hyvähenkisessä porukassa ikään katsomatta!

Tässä työssä pääset kurkistamaan kulisseihin, ja näkemään kohteet aivan uusin silmin! Ja kyllä kuntokin samalla kohoaa! Työ on fyysistä, mutta toisaalta myös hyvin meditoivaa; kun työ rutinoituu, on työn ohessa aikaa pohtia vaikka maailmaa paremmaksi. Tai ajatella rentouttavia unelmakuvia siitä, mihin voi palkkarahat käyttää.

Työpäivät koostuvat erilaisista puhtaanapidon tehtävistä viihtyisissä kohteissa. Voit hakemuksella kertoa toiveistasi sijainnin, työympäristön tai työaikojen suhteen, niin pyrimme tarjoamaan juuri sinulle parhaiten sopivinta kohdetta. Kohteina on mm. myymälöitä, majoitustiloja ja nähtävyyksiä. 

Työvuorot näissä monipuolisissa asiakaskohteissamme sijoittuvat sekä arkipäiviin että viikonloppuihin, aamuihin ja iltoihin. Voit esitää työaikatoiveita, ja pyrimme niitä toteuttamaan työvuorolistoilla parhaamme mukaan. 

Tärkeintä meille on reipas ja positiivinen asenteesi ja se, ettet myöskään kaihda nopeatempoista fyysistä työtä. Arvostamme toki aikaisempaa työkokemusta, mutta perehdytämme sinut aina huolella tehtäviisi. Myös ajokortista on sinulle hyötyä tässä tehtävässä, mutta se ei ole missään nimessä kaikissa kohteissa pakollinen. Työkielenä toimii suomi (vähintään alkeistason osaamista odotamme).
 

Hae paikkaa jo tänään, ensimmäiset valinnat tehdään jo!
Haethan tehtävään täyttämällä sähköisen lomakkeemme kertomalla itsestäsi, ja miten kesätyö sopii sinun kesäsuunnitelmiisi.
Aloitamme hakemusten esikarsinnan välittömästi ja ensimmäiset haastattelut pidetään helmikuun alussa.
Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse haun etenemiseen liittyen. (Tarkkailethan varmuuden vuoksi myös tarjous- ja roskapostikansiotasi, sillä joskus rekryjärjestelmän viestit voivat ohjautua niihin.)

Lisätietoja tehtävästä antaa Marika Moisio, marika.moisio(at)sol.fi

Tervetuloa aurinkoiseen porukkaan, jossa sinua ja työpanostasi arvostetaan!

#alle18  Täysi-ikäisyyttä ei vaadita. Ei yläikärajaa.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Reipas työote
  • Riittävä suomen kielen taito

Tarjoamme

  • Hyvä työfiilis
  • Esihenkilön tuki
  • Mukava työtiimi
  • Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan, palkkaryhmät 1-3 (10,56-12,32€/h)

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

SOL Palvelut Oy:n palveluihin kuuluu siivous- ja toimitilapalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme puhtauden ja korkean hygienian ratkaisuja, joilla vaikutamme työympäristöjen viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää yli 14 000 aurinkoista SOLilaista.

 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

Sähköposti: marika.moisio@sol.fi
Sijainti: Ähtäri

 

Logo

Kesätöitä puhdistusalalla Ähtärissä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!