Kesätöitä puhdistusalalla

Ensimmäinen vai kymmenes kesäduuni? Meiltä löytyy molemmat! SOL tarjoaa tänäkin vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa siivoustyötehtävissä kautta Suomen ja on mukana Vastuullinen kesäduuni 2022 -kampanjassa. 

Vielä on aikaa hakea kesäksi 2022 Ähtäriin, sillä tarjolla on runsaasti tekemistä

PUHDISTUSALAN KESÄTÖISTÄ KIINNOSTUNEILLE!

Työvuorot näissä monipuolisissa asiakaskohteissamme (mm. majoituskohteet ja myymälät) sijoittuvat sekä arkipäiviin että viikonloppuihin, aamuihin ja iltoihin.

Tärkeintä meille on reipas ja positiivinen asenteesi ja se, että myöskään kaihda nopeatempoista fyysistä työtä. Arvostamme toki aikaisempaa työkokemusta, mutta perehdytämme sinut aina huolella tehtäviisi. Myös ajokortista on sinulle hyötyä tässä tehtävässä, mutta se ei ole missään nimessä kaikissa kohteissa pakollinen. Joissakin työtehtävissä myös hakijan iällä on lakisääteistä merkitystä ja osataksemme kohdentaa työtarjoukset oikein on tieto alle 18 vuotiaan henkilön iästä meille tärkeä.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian täyttämällä sähköisen lomakkeemme kertomalla, miten kesätyö sopii sinun kesäsuunnitelmiisi. Vaikka hakuaika päättyy vasta kesäkuun lopussa, aloitamme hakemusten esikarsinnan välittömästi ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä sähköpostitse haun etenemiseen liittyen. Tarkkailethan varmuuden vuoksi myös tarjous- ja roskapostikansiotasi, sillä joskus järjestelmän viestit voivat ohjautua niihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marika Moisio, marika.moisio(at)sol.fi. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Palvelut Oy

Meillä SOLilla paiskitaan hommia yhdessä, mikä on muovannut meistä tiiviin yhteisön. Emme tee töitä toistemme puolesta, mutta autamme ja tuemme aina tarvittaessa toisiamme. Koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme Sinulle monipuolisen kesätyöpaikan ja tärkeän roolin kehittyvässä ja kasvavassa palvelualan perheyrityksessä, sekä kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työllistyä meille vakituiseksi kesäkauden jälkeen.

 

Ota yhteyttä:

Sähköposti: marika.moisio@sol.fi
Sijainti: Ähtäri

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!