Kesätöitä puhtausalalla Iisalmessa

SOLin tavoitteena on tarjota tänä vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Vielä ehdit kesäksi töihin Iisalmen siivoustiimiimme!

Tarjolla on kesätöitä monipuolisissa siivoustehtävissä Iisalmen alueella, joten valinnanvaraa löytyy. Tarjolla on esimerkiksi perussiivoustöitä, kuten kohteiden ikkunoiden pesua, ja hotellisiivousta, johon sisältyy yleisten tilojen ja hotellihuoneiden siivousta. Meillä on mahdollista työskennellä pareittain, ja otamme huomioon toiveesi tai tarpeesi työtehtävien osalta.

Mitä toivomme hakijoilta?
Etsimme joukkoomme iloista ja positiivista tyyppiä, joka viihtyy aktiivisessa ja fyysisessä työssä. Työporukkamme on pieni, joten joustamme työvuoroissa tilanteen vaatiessa puolin ja toisin. Tätä toivomme myös uusilta työntekijöiltämme. Sujuvan perehdytyksen ja asiakaspalvelun kannalta edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, ja arvostamme myös vähintään välttävää englantia. Ajokortti on plussaa, mutta ei vaadittua. Perehdytämme sinut kyllä huolella työkohteeseesi ja työtehtäviisi, joten aikaisempi siivouskokemus ei ole välttämätön.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen lisäksi arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Työvuoroja on tarjolla maanantaista sunnuntaihin klo 04–21 välillä (15–37,5 h/vko). Työt voi aloittaa heti, ja töitä on tarjolla elokuun loppuun saakka. Kesän päätteeksi sinulla on myös mahdollisuus jatkaa töitä syksyllä.

Palkkaus noudattaa Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta 

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten ja milloin olet käytettävissä. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä. Seuraathan myös sähköpostisi Tarjous- ja Roskapostikansioita, sillä haastattelukutsut voivat joskus eksyä sinne.

Lisätietoja työtehtävistä antaa Christa.Nylander(at)sol.fi

Tervetuloa aurinkoiseen jengiimme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • suomen kielen taito
  • välttävä englanti
  • joustavuus
  • reipas ja iloinen asenne

Lisäksi eduksesi on:

  • aikaisempi kokemus siivoustyöstä
  • B-ajokortti

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: christa.nylander@sol.fi
Sijainti: Iisalmi