Kesätöitä/sommarjobb

Adiente
Keilaranta 1
Määräaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Haemme asiakasyrityksillemme ekonomi- ja tradenomiopiskelijoita erilaisiin toimistotehtäviin KESÄTÖIHIN.
Asiakasyrityksemme ovat erilaisia, ja tehtävät vaihtelevat, mutta ovat yleensä asiakaspalvelua, back-office tehtäviä, myynnin tukifunktioita, markkinoinnin avustavia tehtäviä tai toimiston assistenttitehtäviä. Asiakkaamme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, yleensä Helsingissä tai Espoossa.

Toivomme että sinä olet asiakaspalveluhenkinen, aikaansaava, iloinen ja sosiaalinen. Ei ole merkitystä miten pitkällä olet opinoissasi, meillä on erilaisia tehtäviä, joissa vaatimustaso vaihtelee. Kirjoita hakemukseesi minkälaista työtä haluaisit tehdä, haluatko kokopäivästä työtä vai osa-aikaista, voitko tehdä koko kesän, vai vaan osan siitä, oletko valmis tekemään ilta- ja viikonlopputöitä ja onko sinulla ajokortti.

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu pieni ja kokonaisvaltainen HR talo.  Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, tiimikehitykseen sekä henkilö- ja ryhmäanalyyseihin. Teemme myös outplacement toimeksiantoja sekä Business Coachingia, yksilö ja tiimitasolla. Autamme myös yrityksiä ja organisaatioita HR konsultoinnin muodossa.

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa. Lue lisää meistä sekä toimintatavastamme sivuillamme www.adiente.fi

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!