Kesätyö 2023 Puunhankinta

Kesätyöntekijäksi Koskisen puunhankintaan

Haemme Koskisen puunhankintaan kesätyöntekijöitä työskentelemään metsäenergian sekä korjuun ja kuljetuksen pariin

- harjoittelija, metsäenergian- ja sivutuotetoimitusten operatiivisiin tehtäviin – Järvelä (toivottu aloitusajankohta 1.3.2023)

- harjoittelija, korjuun- ja kuljetuksen tehtäviin - Etelä-Suomi (toivottu aloitusajankohta 1.5.2023) 

- harjoittelija, korjuun- ja kuljetuksen tehtäviin - Etelä-Savo (toivottu aloitusajankohta 1.5.2023)

Voit olla alan opiskelija tai jo valmistunut, kunhan sinulta löytyy hyvä asenne työntekoon, aktiivinen ja itsenäinen työote sekä halu oppia uutta. Aiempi työkokemus alalta katsotaan eduksi. Edellytämme, että sinulla on ajokortti ja maastotöiden tekemiseen tulee olla auto käytettävissä. Turvallisuusmääräysten vuoksi olet vähintään 18-vuotias. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa tietotaitoasi alan kesätöissä sekä huiput työkaverit.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian kuitenkin 31.01.2023 mennessä. 

Hae mielellään jo heti sillä hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä:

Metsäjohtaja Joonas Ojasalo

puh. 040 720 6920

joonas.ojasalo@koskisen.com

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Siinä sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen. Tämä takaa hyvän kesätyökokemuksen sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.

Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Haku alkaa ja päättyy

Koskisen

Meitä Koskislaisia on jo yli 900. Meitä yhdistää hyvä yhteistyö ja usko omiin kykyihimme sekä rohkeus uuden luomiseen.  Meillä on tapana tehdä parhaamme joka päivä – turvallisesti ja laadusta tinkimättä.

Koskisen on suomalainen puutuoteteollisuuden edelläkävijä. Meillä on pitkät perinteet asiakaslähtöisessä puutuotteiden valmistuksessa. Käsissämme puusta jalostuu aikaa kestäviä tuotteita, joihin hiili sitoutuu vuosikymmeniksi.

Olemme alueemme merkittävä työllistäjä ja hyvinvoinnin edistäjä Päijät-Hämeessä Järvelässä, jossa saha- ja levyteollisuuden yksikkömme sijaitsevat. 

Meillä henkilöstön hyvinvointi ja sen kehittäminen on ykkösjuttu. Panostamme osaamisen kehittämiseen mm. oppisopimuskoulutusta aktiivisesti hyödyntämällä. Työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille aivan ensiarvoisen tärkeää.  Kun henkilöstö voi hyvin, ovat myös edellytykset kannattavalle, tuottavalle ja pitkäikäiselle toiminnalle varmalla pohjalla.

Sijainti: Mäntsäläntie 64, Järvelä
Logo

Kesätyö 2023 Puunhankinta

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!