Kesätyö 2023, ympäristö- ja kemikaaliturvallisuus

Kesätyöntekijäksi Koskisen Tekniset palvelut -tiimiin!

Haemme kesätyöntekijää Järvelään ensisijaisesti kemikaali- ja ympäristöturvallisuuteen liittyvien tehtävien pariin. Tilanteen mukaan myös muut teollisuuslaitoksen turvallisuuteen ja toiminnan varmistamiseen liittyvät toimeksiannot mahdollisia.

Tässä tehtävässä pärjäät hyvällä työasenteella, oma-aloitteellisuudella sekä yhteistyökyvyllä. Sinulla on positiivinen ja reipas työote, ja ennen kaikkea halu oppia uutta. Toivomme sinulla olevan jo hieman työkokemusta teollisuusympäristöstä. Ympäristöalan koulutus katsotaan eduksi. Työssä pääset kehittämään omaa tietotaitoasi alalta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa.

Tarjoamme työtä mukavassa työporukassa. Kaikkiin työtehtäviin järjestämme kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen ammattitaitoisten koskislaisten toteuttamana. Ja luonnollisesti työkavereiden tuki on aina tarjolla, vaikka tehtäviä tehdäänkin itsenäisesti.

Meillä on mahdollisuus suorittaa myös opintoihin liittyvä työharjoittelu.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.03.2023 mennessä. Kannattaa olla nopea, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä:

Kehityspäällikkö Mikko Tarula, puh. 0405534275, mikko.tarula@koskisen.com

 

Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -kampanjassa. Siinä sitoudumme hyvän kesätyön seitsemään periaatteeseen. Tämä takaa hyvän kesätyökokemuksen sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.

Nämä periaatteet ovat: kunnioitamme työnhakijaa, perehdytämme työhön kunnolla, esihenkilömme ovat työntekijöitämme varten, tarjoamamme työ on merkityksellistä, jossa saa kehittyä, puutumme syrjivään kohteluun heti, huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä maksamme kohtuullista palkkaa.

Haku alkaa ja päättyy

Koskisen

Meitä Koskislaisia on jo yli 900. Meitä yhdistää hyvä yhteistyö ja usko omiin kykyihimme sekä rohkeus uuden luomiseen.  Meillä on tapana tehdä parhaamme joka päivä – turvallisesti ja laadusta tinkimättä.

Koskisen on suomalainen puutuoteteollisuuden edelläkävijä. Meillä on pitkät perinteet asiakaslähtöisessä puutuotteiden valmistuksessa. Käsissämme puusta jalostuu aikaa kestäviä tuotteita, joihin hiili sitoutuu vuosikymmeniksi.

Olemme alueemme merkittävä työllistäjä ja hyvinvoinnin edistäjä Päijät-Hämeessä Järvelässä, jossa saha- ja levyteollisuuden yksikkömme sijaitsevat. 

Meillä henkilöstön hyvinvointi ja sen kehittäminen on ykkösjuttu. Panostamme osaamisen kehittämiseen mm. oppisopimuskoulutusta aktiivisesti hyödyntämällä. Työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille aivan ensiarvoisen tärkeää.  Kun henkilöstö voi hyvin, ovat myös edellytykset kannattavalle, tuottavalle ja pitkäikäiselle toiminnalle varmalla pohjalla.

Puhelin: 0405534275
Sijainti: Tehdastie 2, Järvelä
Logo

Kesätyö 2023, ympäristö- ja kemikaaliturvallisuus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!