Kesätyö, asiakaspalvelu ja rahoitusneuvonta

Haluatko kehittyä yritysrahoituksen ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi kanssamme?
Tule kanssamme tekemään työtä, josta olemme ylpeitä - ja jolla on tarkoitus.

Haemme kesäksi työkaveria asiakaspalveluumme.

Me Finnveran asiakaspalvelussa neuvomme yritysasiakkaita ja sidosryhmiämme rahoituspalveluihimme liittyvissä kysymyksissä sekä sähköisessä asioinnissa. Toimivalla rahoitusneuvonnalla varmistamme, että asiakas saa riittävät tiedot Finnveran ja kumppaneidemme palveluista. Tiimimme hoitaa myös asiakkaiden rahoitushakemusten kirjaamisen järjestelmiimme. Videolla Heli kertoo lisää työmme merkityksestä asiakaspalvelussa ja asenteestamme, jolla haemme ratkaisuja.

Kesällä avaintehtäviäsi on yrittäjien, pankkien ja sidosryhmiemme yhteydenottoihin vastaaminen puhelimitse, chatissa ja sähköpostilla. Hoidat myös rahoitus- ja vakuusasiakirjojen siirtämistä sähköiseen arkistoon sekä vakuuksien palauttamista asiakkaille.

Tehtävä tarjoaa sinulle

Työ kanssamme antaa sinulle tilaisuuden kasvaa ja kehittyä rahoitusneuvonnan ja yritysrahoituksen tehtävissä. Parasta työssämme on työkaverien vankkumaton tuki, työn monipuolisuus ja vaihtelevat asiakastilanteet. Teemme työtä yhdessä ratkaisuhakuisesti positiivisella ja ennakkoluulottomalla asenteella. Meille on tärkeää, että saat hyvän perehdytyksen ja tiedät, että meiltä voit senkin jälkeen kysyä aina neuvoja.

Onnistut tehtävässä

Korkeakouluopintosi kaupalliselta alalta antavat hyvät valmiuden perehtyä tehtävään. Asiakaspalvelussa tarvitset sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Hyvä paineensietokyky, valmius toimia joustavasti ryhmässä ja suhtautuminen positiivisesti muuttuviin tilanteisiin ovat työssä viihtymisen edellytyksiä. Aiempi kokemuksesi asiakaspalvelutehtävistä antaa sinulle varmuutta työhösi. 

Töissä Finnverassa

Finnverassa sinua odottaa mukava työyhteisö, jossa on reipas yhdessä tekemisen meininki ja toisiamme kannustava kulttuuri. Olet mukana kanssamme edistämässä uusien yritysten syntymistä ja auttamassa suomalaisia yrityksiä menestymään.   

Kesäkuussa tapaat myös kesä-finnveralaisia muualta Suomesta yhteisessä kesätyöntekijöiden perehdyttämis- ja verkostoitumispäivässä Helsingissä.

Työsuhde kestää 3-4 kuukautta alkaen toukokuun alusta tai sopimuksen mukaan. Arvostamme työpanostasi, mutta myös vapaa-aikaasi. Meillä on joustavat työaikajärjestelyt ja hybridityö tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä toimistolla ja etänä. Toimistosi voi sijoittua valintasi mukaan Helsinkiin tai Kuopioon.

Palkkasi perustuu tehtävän vaativuuteen ja suorittamiisi opintopisteisiin. Tarjoamme sinulle myös lounas- ja työmatkaedun sekä Virike-rahaa urheilu- ja kulttuuriharrastuksiin.

Odotamme hakemustasi  15.2.2023 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme finanssialalle tyypillisesti luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.

Tutustumme hakemuksiin viipymättä hakuajan päätyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun valitsemiimme hakijoihin viimeistään maaliskuun alussa ja ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin päättymisestä maaliskuun aikana.

 

Haku alkaa ja päättyy
Logo

Kesätyö, asiakaspalvelu ja rahoitusneuvonta

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!