Kesätyö, Finnsweet Oy, Porvoo

Finnsweet Oy, www.finnsweet.fi, on yksi Suomen suurimmista yksityisistä makeisten, suklaan ja leipomotuotteiden maahantuojista. Vuonna 1984 perustettu Finnsweet Oy sijaitsee Porvoossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Finnsweet-konserni työllistää tänään yli 90 henkeä, jotka työskentelevät eri tehtävissä: pakkaamossa, tuotannossa, logistiikassa, myynnissä ja hallinnossa.

Finnsweet hakee nyt:

Kesätyöntekijää toimistolle,
kesän ajaksi, tarkka ajankohta on sovittavissa, mutta mielellään kesäkuun alku – elokuun loppu.

Työtehtäväsi:
Työtehtäväsi on avustaa toimiston eri työtehtävissä, kuten asiakaspalvelussa ja tilausten käsittelyssä, tilausten vastaanottamisessa ja niiden kirjaamisessa järjestelmään, puhelimeen ja sähköpostiin vastaamisessa, laskuttamisessa ja tilausten seurannassa ja kaikissa muissakin toimistotehtävissä. Tehtäviin kuuluu myös mahdollisesti somekanavien ja kotisivujen päivittämistä, sekä mainossähköpostien kirjoittamista, mielenkiinnostasi ja osaamisestasi riippuen.

Toivomme sinulta:
Toivomme että opiskelet kauppatieteitä tai ravintola-, elintarvike- ja/tai hotellialaa, ja että sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä tai toimistotöistä. Työtehtävämme ja -päivämme ovat vaihtelevia ja monipuolisia, joten toivomme sinulta reipasta työotetta ja uskallusta tarttua asioihin, vaikka et olisikaan tehnyt vastaavaa aikaisemmin. Iloinen asenne, oma-aloitteisuus ja rohkeus kysyä ja ottaa selvää vievät pitkälle! Asiakkaamme ovat pääosin suomenkielisiä, joten edellytämme erinomaista suomenkielentaitoa, tarvitset työssäsi myös englannin kieltä, ruotsin kieli katsotaan sinulle eduksi. Toivomme että sinulla on hyvät IT taidot ja että käytät eri ohjelmia ongelmitta.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja herkullisen kesätyöpaikan, jossa saat tehdä vaihtelevia työtehtäviä. Työskentelemme kaikki toimistolta käsin ja työaikasi on arkisin joko 7–15 tai 8-16. Me Finnsweetilla arvostamme hyvää ja reilua työilmapiiriä, ja haluamme luoda työympäristön, jossa kaikkia arvostetaan, kaikista pidetään hyvää huolta ja kaikki viihtyvät!
Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan, perehdytyksen tehtävään, kivat työkaverit, sekä paikan parhaimmassa tiimissä! Toimistomme sijaitsee Porvoossa.

Rekrytoinnista vastaa Adiente Oy
Rekrytoinnista vastaa HR partnerimme Adiente Oy, www.adiente.fi. Mikäli pidit toimenkuvasta, ja tämä kuulostaisi sinun kesätyöltäsi, rekisteröi silloin CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteessa www.adiente.fi mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 15.4.2023. Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua, joten älä odota hakemuksen kanssa! Lisätietoja tehtävästä antaa Adienten toimitusjohtaja Erica Flinck-Härkönen, erica.flinck-harkonen@adiente.fi, tai 040 510 7700.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu pieni ja kokonaisvaltainen HR talo.  Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, tiimikehitykseen sekä henkilö- ja ryhmäanalyyseihin. Teemme myös outplacement toimeksiantoja sekä Business Coachingia, yksilö ja tiimitasolla. Autamme myös yrityksiä ja organisaatioita HR konsultoinnin muodossa.

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa. Lue lisää meistä sekä toimintatavastamme sivuillamme www.adiente.fi
Sähköposti: info@adiente.fi
Sijainti: Keilaranta 1
Logo

Kesätyö, Finnsweet Oy, Porvoo

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!