Kesätyö kerroshoidon parissa/Summer hotel cleaners

SOLin tavoitteena on tarjota tänä vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. On kesätyösi sitten ensimmäinen tai vaikka kymmenes, meiltä löytyvät molemmat!

Etsimme Kotkaan energisiä ja oma-aloitteisia

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ HOTELLISIIVOUKSEEN.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhdetta on tarjolla syyskuun loppuun saakka.

Kohteessa Original Sokos Hotel Seurahuone työskennellään kerroshoidon tai yleisten tilojen sekä ravintolatilojen siivouksen parissa maanantaista sunnuntaihin klo 05.00 - 20.00 välisinä aikoina aamu- tai iltavuoroissa. Viikkotyötunteja on vähintään 15 h hotellin käyttöasteen mukaan, ja toivommekin sinulta sitoutumista ruuhkahuippuina myös täysille työtunneille. Sovimme työaikasi omien menojesi mukaisesti, mutta arvostamme joustavuuttasi työaikojen suhteen. Työt tehdään etukäteen laadittujen vuorotyölistojen mukaisesti.

Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen: palkkaryhmät 2 (11,24 e/tunti) tai 3 (11,80 e/tunti), perehdytysaikana palkkaryhmä 1 (10,12 e/tunti). 

Viikkotyötunnit: 15 - 37,5

Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta perehdytämme sinut joka tapauksessa huolella kohteeseesi ja työtehtäviisi. Reipas ote työhön, hyvä fyysinen kunto ja oma-aloitteisuus auttavat sinua suoriutumaan nopeatempoisissa kerroshoitotehtävissä. Tähän kohteeseen vaaditaan hakijoilta 18 vuoden ikää.

Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esimiehemme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten ehdotettu työ ja työajat sopivat sinulle. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä. Tarkkailethan varmuuden vuoksi myös tarjous- ja roskapostikansiotasi, sillä joskus järjestelmän viestit voivat ohjautua niihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa virpi.ronka(at)sol.fi

Tervetuloa aurinkoiseen joukkoomme!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: virpi.ronka@sol.fi
Sijainti: Kotkan keskusta

 

Logo

Kesätyö kerroshoidon parissa/Summer hotel cleaners

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!