Kesätyö, kesäekonomisti

Tule kanssamme tekemään työtä, josta olemme ylpeitä - ja jolla on tarkoitus.

Hae pääekonomistimme Maurin työpariksi

Kesäekonomistina tehtäväsi liittyvät Finnveran rahoituksen vaikuttavuuden arviointiin ja talouden yleiseen seurantaan.  Avustaessasi Mauria hänen työtehtävissään, voisi tehtävänäsi olla esimerkiksi ”Laadi tietoisku suomalaisten pk-yritysten luottorajoitteista”.

Kesäekonomistina pääset muokkaamaan ja kehittämään mm. rahoitukseemme liittyviä tilastoaineistoja sekä analysoimaan niitä tilastollisten menetelmien avulla. Tehtävässä tutustut myös taloustieteelliseen tutkimuskirjallisuuteen esimerkiksi kirjallisuuskatsausten myötä.

Tehtävä tarjoaa sinulle

Kesäekonomistina tutustut talouden lainalaisuuksiin sekä opit kuinka julkisomisteinen rahoitusyhtiö toimii ja miten sen toiminnan vaikuttavuutta arvioidaan. Pääset perehtymään yritysrahoituksen kiemuroihin, tilastoaineiston käsittelyyn erilaisilla tilastollisilla työkaluilla ja oppimaan paljon muuta oman kiinnostuksesi mukaan. Finnverassa olet mukana yritysrahoituksen, kasvun ja kansainvälistymisen maailmassa, jossa saat mahdollisuuden tavata ja verkostoitua eri organisaatioiden ekonomistien kanssa. Suhtaudumme myönteisesti, jos innostut tekemään gradun tai omaa tutkimustyötä aiheen ollessa Finnveran kannalta relevantti.

Onnistut tehtävässä kun

  • yliopisto-opintosi taloustieteestä tai rahoituksesta ovat edenneet vähintään syventävien opintojen vaiheeseen
  • olet innostunut taloustieteellisestä tutkimuksesta ja tutkimusmetodiikasta
  • hallitset tilastotieteen/ekonometrian perusteet.

Arvostamme R-ohjelmointikielen osaamistasi.

Töissä Finnverassa

Kanssamme pääset tekemään merkityksellistä työtä, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään. Finnverassa sinua odottaa mukava työyhteisö, jossa on reipas yhdessä tekemisen meininki ja toisiamme kannustava kulttuuri. Mauri perehdyttää sinut huolella ja on tukenasi työtehtävissäsi. Pohditte yhdessä töiden etenemistä ja mielekkäitä ratkaisuja. Tiimityötä siis – et jää yksin.

Kesäkuussa tapaat myös kesä-finnveralaisia muualta Suomesta yhteisessä kesätyöntekijöiden perehdyttämis- ja verkostoitumispäivässä Helsingissä.

Arvostamme työpanostasi, mutta myös vapaa-aikaasi. Meillä on joustavat työaikajärjestelyt ja hybridityö tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä toimistolla ja etänä. Toimistosi sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Palkkasi perustuu tehtävän vaativuuteen ja suorittamiisi opintopisteisiin. Tarjoamme sinulle myös lounas- ja työmatkaedun sekä Virike-rahaa urheilu- ja kulttuuriharrastuksiin.

Odotamme hakemustasi 15.2.2023 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme finanssialalle tyypillisesti luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.

Tutustumme hakemuksiin viipymättä hakuajan päätyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun valitsemiimme hakijoihin viimeistään maaliskuun alussa ja ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin päättymisestä maaliskuun aikana.

Haku alkaa ja päättyy
Logo

Kesätyö, kesäekonomisti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!