Kesätyö, lähihoitaja, Jokilaakson Sairaala

Etsimme nyt kesätöihin Jokilaakson sairaalaan eri mittaisiin sijaisuuksiin juuri sinua lähihoitaja tai lähihoitaja opiskelija. Kesätyöt alkavat joustavasti huhti-kesäkuun aikana joustavasti.

Hoito-osasto 2 on kuntoutusosasto, missä hoidetaan mm. tutkimuspotilaita ja geriatrisia potilaita. Meillä kuntouttava hoitotyö on merkittävässä roolissa ja tavoitteena on edistää potilaiden kuntoutumista kotiutumista varten. Hoitotyön taidot ovat myös merkittävässä roolissa.

Hoito-osasto 4 hoitaa mm. tutkimuspotilaita, infektiopotilaita ja sydän- ja verisuonisairauksia sairastavia potilaita. Meillä työpäivät ovat vaihtelevia ja pääset laajasti toteuttamaan ammattitaitojasi ja kehittämään osaamistasi.

Päivystys on avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Annamme palveluja Jämsän kaupungin asukkaille sekä kiireellistä hoitoa tarvitseville vieraspaikkakuntalaisille/ulkomaalaisille. Työskentelemme yhteistyössä Keski-Suomen hyvinvointialueen kanssa. Työmme ensiavussa on hyvin vaihtelevaa ja vaatii laaja-alaista osaamista.

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

  • Tehtävään hakeminen edellyttää lähihoitajan tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin.
  • Myös alan opiskelijat huomioidaan, opiskelijalle tehtävät suunnitellaan osaamisen ja opintopisteiden perusteella.
  • Lähihoitajalta edellytämme lääkehoitolupaa, voit myös suorittaa sen meillä.
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.
  • Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen  tehtävän vastaanottamista (hoito-osastot) (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta)
  • Olemme savuton työyhteisö.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn, sekä hyvän perehdytyksen ja vahvan ammatillisen tuen osaavalta henkilöstöltä. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme työyhteisölle kahvit työvuoron aikana. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Lisätietoja tehtävistä antavat hoito-osastojen palveluvastaava Karina Pae, karina.pae@pihlajalinna.fi, p. 040 7122612 päivystyksen osalta palveluvastaava Veera Kamaja, veera.kamaja@pihlajalinna.fi, p. 040 7122560 (ma-pe klo 8-15).

Jokilaakson Terveys Oy

Jokilaakson sairaalan tuottaa Keski-Suomen hyvinvointialueella hoito-osasto ja päivystyspalvelua Jämsän alueelle. Teemme työtämme yksityispuolen laadulla ja palveluasenteella.

Puhelin: 0401856991
Sijainti: Sairaalantie 11, 42100 Jämsä
Logo

Kesätyö, lähihoitaja, Jokilaakson Sairaala

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!