Kesätyö Postinjakaja Tuira

Haluaisitko tehdä kesätyötä, jossa saa mukavasti hyöytyliikuntaa työn lomassa?

Haemme Oulun Tuiraan

POSTINJAKAJAA KESÄLOMASIJAISEKSI KESÄ-ELOKUUN AJALLE.

Jakelu tehdään sähköpyörällä. Työssäsi huolehdit kirjeiden, pakettien ja muun postin toimittamisesta oikeisiin osoitteisiin. Pääset siis toimimaan tärkeässä tehtävässä ja samalla saat itsellesi hyötyliikuntaa ja askelia!

Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et välttämättä tarvitse, sillä työhön perehdytetään. Onhan sinulla reipas asenne, jolla pärjää jo pitkälle. Työtä tehdään arkisin ma - pe.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään aurinkoisessa joukossamme, jätä hakemus.

Haluaisitko kysyä jotain työtehtävästä? Lisätietoja antaa Janne Määttä sähköpostitse janne.maatta@sol.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: osa-aikainen kesälomasijaisuus

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: janne.maatta@sol.fi
Sijainti: Oulu

Logo

Kesätyö Postinjakaja Tuira

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!