Kesätyö puhtausalalla, Kemi / Tornio

SOLin tavoitteena on tarjota tänä vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Etsimme aurinkoisia

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ PALVELUVASTAAVIKSI PUHTAANAPIDON PARIIN KEMI-TORNIO ALUEELLE

Työssä huolehdit asiakkaidemme tilojen puhtaudesta ja siisteydestä. Siivoustyötä on tarjolla kesäksi mm. oppilaitoksessa, teollisuuskohteessa, toimistossa ja hoivakodissa, erilaisten siivoustehtävien parissa. Kesällä tehtäviin kuuluu mm. peruspesut kuten ikkunoiden pesut, mutta myös vakituisten työntekijöiden tuurauksia. Työtä löytyy niin osa-aikaisia kuin myös kokoaikaisia tunteja etsiville.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi puhtaanapidon alalla ja oppia uusia hyödyllisiä taitoja tulevalle työurallesi. Lisäksi tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyön, jossa työtä tehdään nykyaikaisilla välineillä. Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja työvälineiden käyttöön.

Etsimämme henkilö

Aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä et tarvitse, mutta toivomme sinulta rohkeutta, omatoimisuutta, halua oppia uutta sekä yhteistyötaitoja. Toivomme sinulta myös sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa.

Uskomme, että työn merkityksellisyys on tärkeää myös kesätyöntekijöillemme ja tiedostamme, miten tärkeää työtä me SOLilla teemme.

Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esihenkilömme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten ja milloin olet käytettävissä. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä.

Tietoa kesätyöstä

Kesätyön kesto 3.6. - 9.8.2024, myös lyhyempi työsuhde onnistuu.

Työaika on arkisin ma-pe klo 6 - 14, mahdollisuus osa- tai kokoaikaisiin tunteihin (20-37,5 h/vko).

Palkkaus noudattaa Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta, palkkaryhmä riippuen aiemmasta kokemuksestasi sekä työtehtävistä (10,56 - 12,32 e/h).

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja kesätyöstä antaa Marika Värtö, marika.varto (at) sol.fi

Tervetuloa aurinkoiseen jengiimme!

#alle18

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö (kesäkuu-elokuu)

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

SOL Palvelut Oy:n palveluihin kuuluu siivous- ja toimitilapalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme puhtauden ja korkean hygienian ratkaisuja, joilla vaikutamme työympäristöjen viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää yli 14 000 aurinkoista SOLilaista.

 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

Sijainti: Kemi, Tornio

 

Logo

Kesätyö puhtausalalla, Kemi / Tornio

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!