Kesätyö, rahoituspäätösten toteuttaminen

Tule kanssamme tekemään työtä, josta olemme ylpeitä - ja jolla on tarkoitus.

Haluatko oppia laatimaan rahoitusdokumentteja ja käsittelemään rahoitukseen liittyviä vakuuksia sekä perehtymään yritysrahoitukseen yhteiskunnallisesti vaikuttavassa yrityksessä?

Haemme kesäksi työkavereita toteuttamaan rahoituspäätöksiä

Kesätyössä avaintehtäviäsi ovat asiakaspalvelu, luotto- ja takausasiakirjojen valmistelu sekä rahoitusten voimaan saattaminen rahoituspäätösten mukaisesti. Toteutat myös rahoitussopimuksiin liittyviä muutoksia päätösten mukaisesti.  

Kuopiossa hoidamme rahoitus- ja vakuusasiakirjojen siirtämistä sähköiseen arkistoon ja vakuuksien palauttamista asiakkaille. Kesällä autat meitä myös näissä tehtävissä.

Yhdessä paremmin

Perehdytämme sinut huolella tehtäviisi ja senkin jälkeen sinulla on tukenasi kannustava ja osaava noin 20 henkilön tiimimme.

Tärkeimmät yhteistyökumppanisi ovat yritysasiakkaamme, pankit/rahoituslaitokset ja me kaikki finnveralaiset.

Onnistut tehtävässä

Onnistut tässä liiketoimintamme kannalta tärkeässä tehtävässä parhaiten, kun olet palveluhenkinen korkeakouluopiskelija ja opintosi tukevat kesätyötäsi rahoitusalalla. Henkilönä arvostat itsenäisyyttä ja vastuullisuutta työssäsi. Sinulla on ratkaisuhakuinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävässä palvelet asiakkaita suomen, englannin ja ruotsin kielellä.

Arvostamme hyviä arvosanojasi rahoituksen, yritysjuridiikan ja/tai vakuutustoiminnan kursseista.

Töissä Finnverassa

Finnverassa sinua odottaa mukava työyhteisö, jossa on reipas yhdessä tekemisen meininki ja toisiamme kannustava kulttuuri. Kanssamme pääset tekemään merkityksellistä työtä, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään. 

Kesäkuussa tapaat myös kesä-finnveralaisia muualta Suomesta yhteisessä kesätyöntekijöiden perehdyttämis- ja verkostoitumispäivässä Helsingissä.

Työsuhde kestää 3 -4 kuukautta alkaen toukokuun alusta tai sopimuksen mukaan. Arvostamme työpanostasi, mutta myös vapaa-aikaasi. Meillä on joustavat työaikajärjestelyt ja hybridityö tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä toimistolla ja etänä. Toimistosi voi sijoittua valintasi mukaan Helsinkiin, Kuopioon, Seinäjoelle, Tampereelle tai Turkuun. 

Palkkasi perustuu tehtävän vaativuuteen ja suorittamiisi opintopisteisiin. Tarjoamme sinulle myös lounas- ja työmatkaedun sekä Virike-rahaa urheilu- ja kulttuuriharrastuksiin.

Odotamme hakemustasi 15.2.2023 mennessä.
Kerro hakemuksessasi millä paikkakunnalla haluat työskennellä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme finanssialalle tyypillisesti luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.

Tutustumme hakemuksiin viipymättä hakuajan päätyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun valitsemiimme hakijoihin viimeistään maaliskuun alussa ja ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin päättymisestä maaliskuun aikana.

Haku alkaa ja päättyy
Logo

Kesätyö, rahoituspäätösten toteuttaminen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!