Kesätyö, sairaanhoitaja Jokilaakson Sairaala

Etsimme nyt kesätöihin sairaanhoitajia Jokilaakson sairaalaan hoito-osastoille eri mittaisiin sijaisuuksiin. Kesätyöt alkavat huhti-kesäkuun aikana joustavasti.

Hoito-osasto 2 on kuntoutusosasto, missä hoidetaan mm. tutkimuspotilaita ja geriatrisia potilaita. Meillä kuntouttava hoitotyö on merkittävässä roolissa ja tavoitteena on edistää potilaiden kuntoutumista kotiutumista varten. Hoitotyön taidot ovat myös merkittävässä roolissa. Sairaanhoitajana vastaat potilaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä sekä lääkehoidon toteutuksesta yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa. Työtehtäviisi kuuluvat potilaiden hoidon suunnittelu, arviointi, seuranta sekä erilaisiin kliinisiin hoitotoimenpiteisiin osallistuminen. Meillä työ on kolmivuorotyötä 3 viikon jaksoissa. Aamuvuoroissa työskentelemme klo 7-15, iltavuoroissa klo 14-21.30, yövuorossa klo 21.00-7.15.

Hoito-osasto 4 hoidetaan mm. tutkimus- ja infektiopotilaita sekä sydän- ja verisuonisairauksia sairastavia potilaita. Meillä työpäivät ovat vaihtelevia ja pääset laajasti toteuttamaan ammattitaitojasi ja kehittämään osaamistasi. Sairaanhoitajana vastaat potilaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä sekä lääkehoidon toteutuksesta yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa. Työtehtäviisi kuuluvat potilaiden hoidon suunnittelu, arviointi, seuranta sekä erilaisiin kliinisiin hoitotoimenpiteisiin osallistuminen. Meillä työ on kolmivuorotyötä 3 viikon jaksoissa. Aamuvuoroissa työskentelemme klo 7-15, iltavuoroissa klo 14-21.30, yövuorossa klo 21.00-7.15.

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

  • Tehtävään hakeminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin.
  • Myös alan opiskelijat huomioidaan, opiskelijalle tehtävät suunnitellaan osaamisen ja opintopisteiden perusteella.
  • Sairaanhoitajalta edellytämme lääkehoitolupaa, voit myös suorittaa sen meillä.
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.
  • Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta)
  • Olemme savuton työyhteisö.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn, sekä hyvän perehdytyksen ja vahvan ammatillisen tuen osaavalta henkilöstöltä. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme työyhteisölle kahvit työvuoron aikana. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Lisätietoja tehtävistä antaa palveluvastaava Karina Pae, karina.pae@pihlajalinna.fi, p. 040 7122612

Jokilaakson Terveys Oy

Jokilaakson sairaalan tuottaa Keski-Suomen hyvinvointialueella hoito-osasto ja päivystyspalvelua Jämsän alueelle. Teemme työtämme yksityispuolen laadulla ja palveluasenteella.

Puhelin: 0401856991
Sijainti: Sairaalantie 11, 42100 Jämsä
Logo

Kesätyö, sairaanhoitaja Jokilaakson Sairaala

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!