Kesätyö, tilinpäätösanalyysit

Tule kanssamme tekemään työtä, josta olemme ylpeitä - ja jolla on tarkoitus.

Tunnetko vetoa tilinpäätösanalyyseihin? Meillä olisi sinulle kesäksi töitä.

Analyysitiimissä analysoimme rahoitushankkeisiin liittyvien yritysten tilinpäätöksiä käyttäen apuna analyysiohjelmaa. Tilinpäätösanalyysit ovat oleellinen pohjatieto, jota ilman rahoituksen myöntämiseen liittyvien riskinottopäätösten tekeminen ei olisi mahdollista.

Analyysejä ja kehittämistä – yhdessä kanssamme

Haastamme sinut rohkeasti mukaan tilinpäätösanalyysiprosessimme ja analyysidatan kehittämistyöhön. Olemme jo tehneet paljon kehittämistä ja nostaneet merkittävästi tilinpäätösanalyysijärjestelmämme automaatioastetta. Tämä ei kuitenkaan vielä riitä meille; meillä on yhä tahtoa kehittää prosessia ja analyysidataa. Kehittämistyössä pääset analyysiprosessin ytimeen ja näet miten analyysit tukevat luottopäätöstoimintaa. Kehittämisessä tutorisi ja läheisin työparisi on kehityspäällikkö Risto Pitkänen luottopäätösyksiköstä. Pohditte yhdessä Riston kanssa kehityskohteita ja niihin ratkaisuja.

Kesän aikana opit tekemään myös pk-yritysten tilinpäätösanalyysejä Yritystutkimus Ry:n tilinpäätösanalyysioppaan mukaisesti. Tässä tehtäväkokonaisuudessa pääset heti tekemään aitoja asiakastapauksia. Näet miten tekemäsi tilinpäätösanalyysit konkreettisesti vaikuttavat yritysten lainanhoitokyvyn arviointiin ja miten analyysejä hyödynnetään rahoitusriskien hallinnassa. Perehdytämme sinut huolella ja tiimimme on tukenasi senkin jälkeen.

Onnistut tehtävässä

Onnistut tässä liiketoimintamme kannalta merkittävässä tehtävässä parhaiten, kun olet edennyt kauppatieteiden opinnoissasi vähintään 2. vuosikurssille ja pääaineesi on tieto- ja palvelujohtaminen, laskentatoimi tai rahoitus.  Odotamme, että sinulla on jo hyvät tiedot ulkoisesta laskentatoimesta, osaat lukea tilinpäätöstä ja työtehtävässä käytettävä Yritystutkimus ry:n tilinpäätösanalyysiopas on sinulle tuttu julkaisu. Arvostamme jos olet perehtynyt data-analyysiin ja prosessien suunnitteluun.

Utelias ja aktiivinen työote sekä rohkeus ratkaista epäselviä tilanteita ovat tässä kesätyössä viihtymisen edellytyksiä.

Töissä Finnverassa

Kanssamme pääset tekemään merkityksellistä työtä, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään. Finnverassa sinua odottaa mukava työyhteisö, jossa on reipas yhdessä tekemisen meininki ja toisiamme kannustava kulttuuri. Kesäkuussa tapaat myös kesä-finnveralaisia muualta Suomesta yhteisessä kesätyöntekijöiden perehdyttämis- ja verkostoitumispäivässä Helsingissä.

Työsuhde kestää noin neljä kuukautta toukokuun puolivälistä elokuun loppuun. Arvostamme työpanostasi, mutta myös vapaa-aikaasi. Meillä on joustavat työaikajärjestelyt ja hybridityö tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä toimistolla ja etänä. Toimistosi sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Palkkasi perustuu tehtävän vaativuuteen ja suorittamiisi opintopisteisiin. Tarjoamme sinulle myös lounas- ja työmatkaedun sekä Virike-rahaa urheilu- ja kulttuuriharrastuksiin.

Odotamme hakemustasi 15.2.2023 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme finanssialalle tyypillisesti luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.

Tutustumme hakemuksiin viipymättä hakuajan päätyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun valitsemiimme hakijoihin viimeistään maaliskuun alussa ja ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin päättymisestä maaliskuun aikana.

Haku alkaa ja päättyy
Logo

Kesätyö, tilinpäätösanalyysit

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!