Kesätyöntekijä muuttoapulainen

Etsimme asiakkaallemme kesätyöntekijöitä

MUUTTOAPULAISEN TEHTÄVIIN

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja kestävät aina elokuun loppuun saakka. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli voit jatkaa työskentelyä esim. osa-aikaisesti myös syksyllä. Työtä on tarjolla n. 20-40h/vko. Työsuhteen alussa on yhden päivän perehdytys, joka on palkallinen. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin ja satunnaisiin lauantaivuoroihin, toivomme hakijalta joustavuutta kellonaikojen suhteen. Kyseessä on liikkuva työ jota tehdään ympäri pääkaupunkiseutua, työpäivät alkavat kuitenkin aina Helsingin toimipisteestä.

Lisäksi toivomme:

  • mielenkiintoa ja kykyä tehdä fyysisesti raskasta työtä
  • positiivista ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan
  • täysi-ikäisyyttä

 

Laitathan hakemuksen liitteeksi myös cv:si. Tuntipalkka 10,91€/h.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Työsuhde-edut

  • Smartum liikuntaetu
  • Työterveyshuolto

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: heidi.ignatius@sol.fi
Sijainti: 00390

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!